Irmakayla Kızlar lütfen dalga gecmeyin cok güzel bir duygu yasadm ama gaz ama baska bisey ilk anne degilim 2. Gebeligim sizinle paylasmak istedim dalga gecer gibi konusanlar var
Ikincibebekannesi Irmakayla sen boşver onları benim de 2 ci gebeliğim bende his ettim de test yaptim yoksa adet olmayı bekler olurdum 😊
Ayseege6156 Irmakayla canım bilmiyorum okadarını ama imkansız olan bişey olmuş diyebilirim eğer öyleyse umarım düşündüğün gibidir 🤗
Irmakayla Ikincibebekannesi aynen hayır evet olabilir bagırsak veya baska bisey dalga gecmlerine anlam veremedim
Ayseege6156 Irmakayla ben sizinle dalga mı geçtim?? Bilgilendşrme mi yaptım?? Lütfen yazdıklarımı tekrar dönüp okuyun
aysegulbey01 Irmakayla aynı pıt pıtı bende hissetmiştim ama damar seyirmesidir o şuan 13+5 olduk henüz bi hareketlenme yok
Irmakayla Kızlar bakın yine diyorum evet bunu bebekten olmaya bilir gaz falanda olur ve ben hissettigimi yazdm sevindim ve suan bi o kadar da üzdünüz hepinize tesekkur ederm yorumlarnz icin sagolun ve konuyu kapatmak istiyorum