Seherkaraca Kızlar hastane için nasıl terlik aldınız? Şu süslü lohusa terliklerini hiç sevmiyorum ben yaaa
tgbktszdmr Seherkaraca hastane için normal silikon terliklerden aldım hastane terliği bildiğin 🤣 evime güzelini aldım hastanede kullanışlı bişey olsun
MinelinAnnesi Bende crocs tarzı terliğim var çok rahat onu götürmeyi planlıyodum kii kuzenim lohusa terliği yaptırmış🙄 Gönlü olsun diye götürücem giyicem başka yerde kullanamam ztn
MinelinAnnesi Seherkaraca Sanmam bir çeşit götürün bence yeterli ztn kalacağınız 1 bilemedin en fazla 2 gün
Cancana_ normal tokali kapi terligim var onu goturecegim cok rahat 😂canimin derdine düşeceğim süslü terligi kim gorecek hem 😂
Seherkaraca MinelinAnnesi morusevenanne tgbktszdmr teşekkür ederim bende crocs un muadillerinden alayım o zaman 😀 akınalbella, gezer falan
MinelinAnnesi Seherkaraca Lcw’de de var pembe hemde (benim kızım oluca için herşeyim pembede🙈) 30 TL hemde uygun bi bakın derim☺️
Seherkaraca aylinsss suwen den gömlek pijama takımlarından aldım bide suwen sen yine beyaz elbise aldım. Yeterli mi acaba 2 tane. Süslü lohusa takımlarını da sevmiyorum 😀
aylinsss Seherkaraca herkes iki yeterli diyor bence yeterlidir birini kullanıyorsun diyende var bende iki tane dügmeli pijama aldım çok üşüyen biriyim doğum şubatta gecelikle üşürsün dediler alttan soğuk alırsan gazın olur dediler 🤷♀️