Mutiess Sedahakan14 çok severim ama bunu aşereceğimi hiç düşünmemiştim 😂 ilk mumbar aşerdim yedim daha sonra da kokoreç oldu başka da birşey aşermedim 😂
Rumeysagnc Sedahakan14 ben serum aşermiştim daha sonra bamya hiç sevmediğin bir yemekti ama iki tabak yedim 😂
MehZey Sedahakan14 bizim kahve kakuleli dibek ama Türk kahvesine de ayrı hastayım 😀 boyle tam ezilmiş bazı kahveler tortu bırakıyor tam yumusamiyir son yudum ile karıştırıp hiç bitmesin dilekleriyle içiyorum o telveyi 🥴
Tazeanne0 Sedahakan14 limonn aşerdim her gün limonu yiyordum resmen 😅 greyfurt mandalina bunları çok istedim
Tazeanne0 Sedahakan14 öyle derler ye ekşiyi doğır ayşeyi ama oğlan hissediyorum 😊 rabbim hayırlı sağlıklı evlat versin inşallah hepimize
Ebrar3435 Sedahakan14 çiğköfte aserdim başta çok yiyordum zararlı denildi daha yemiyorum şuan çilek ve erik aseriyorum 12+6 olduk 🙏🙈
Meryemkale Aselminaaa inanırım çünkü benim arkadaşımda hakiki deri aşermişti bildiğin kocasının deri ayakkabısını oturup koklamış🤣🤣
momsboys Sedahakan14 ben genelde dondurma aşeriyorum oda hergün değil ara ara ilk bebeğimdede doguma kadar dondurma yiyerek dogurdum😅