Zeynep5353 Adetime 5 gün var şuan kasiklarim agriyo hep batma gibi oluyo bazen belime vuruyor lekelenme bi 2 kere gördüm onun dişinda hiç görmedim gögüslerime dokundugumda agri oluyor birde yapsammi bilemedim test negatif olcak diye tedirginim hep negatif olunca
EzgiPektas1 Zeynep5353 bende de kasık ağrısı ve göğüs ağrısı vardı lekelenme olmamıştı bir tek ama hamileliğin başında burun tıkanıklığı ve idrar rengimde koyulaşma vardı internetten bakmıştım belirtisine sonra test yaptım çıktı. Denemeye değer..
Selenbale13 Zeynep5353 canım benimde göğüslerim agriyor benimde 6gunum varr bende tedirginim fakat bence bekle adetin 2 3gun gecerse test yapin
Zeynep5353 EzgiPektas1 korkuyorum ay sonu aşilama yapıcam da inş bu ay belki tuttmuştur diye düşündüm bi an ama bilmiyorum canm😞
minikpandamm Benimde adetime 3 gün kala leke gelmişti 2 gün akıntı şeklinde oldu adetime 1 gün kala test yaptım çıkmadı. Adetimin olması gereken 2. Gününde olmayınca test yaptım bu sefer pozitifti. O gelen leke yerleşme kanamasıymis umarım seninde öyledir adet gününü bekle daha sonra test yap.
Zeynep5353 minikpandamm bende öle düşünüyorum ama insanin içine süpe gidiyor işte canım be zamandir hiç böyle test yapmak gelmedi içimden bu ay bi test yapmak geldi içimden acaba varmidir diye bu sefer dualarim kabul oldumu diye diye içimi yedin ama dayanicam beklicem yaa begatif görmektense 😕
minikpandamm Zeynep5353 bekle bencede. Moralini yüksek tut inşallah vardır🙏. Aynı sekilde benimde kasık bel ve baş ağrım olmuştu.
cryingbaby Zeynep5353 benim lekelenmem olmadi, kasiklarimda adet sancisi gibi agri, goguslerimde agri ve buyume vardi, evde yapilan testlere guvenmedigim icin adetim 6 gun gecince kan verdim pozitifti
Zeynep5353 cryingbaby benimde adet olcakmişim gibi bi haftadir öleyim kasıklarim çok agirmaya başladi sagli sollu vuruyo bariyo arada bi an dedim acaba varmi diye pazartesi regl günüm inş bu ay tutmuştur🙏
cryingbaby Zeynep5353 Zeynep5353 bence kesin olmasi için adetinizin gecmesini bekleyip kan verin, onur turlu arada kaliyosunuz cizgimi silikmi falan, inşallah olur:) yinede agir is yapmayin nolur nolmaz
tgbktszdmr Zeynep5353 lekelenme hariç diğerleri oldu idrarımda koyulaşma ve aşırı derecede iştah artışı olmuştu doymuyodum ilk bir ay 🤣😂 Canım bencede hemen test yapma. Ben hamile iken bile hamileliğimin 3. Haftasında pozitifi gördüm. Çizgi belli olmamıştı sabret adetin geciksin öyle yapmaya.
AycanAycan19 Zeynep5353 benim karnimin icinde biseyler kimrasiyodu sanki buyuklerime soruyodum bisey oluyo karnima diyodum bilemiyolardi ara ara da bas dönmem oldu.😍
Zeynep5353 Asoooo13 1 haftadir öleyim ben arada batmam oluyo sol sag belim agriyo bazen gögsüme dokundugumda aciyo blmiyorum inşallah vardir inş bu sefer bi mucize olur hayirlisini nasip etsin hepimize