Beyazmelekkk CeyhunMelikeMislina canım dunay hastanesi eda hanıma mi gidiyorsun ? Dr nasıl sence memnun musun kendisinden ilgisi alakası iyi mi? Muayene ve doğum ücreti yeni fiyat biliyor musun ? Bende gitmeyi düşünüyorum
Abcxyz Karahanesra temmuzda iki arkadaşım 1.500 e yaptı ama tabii 2021 zamlı olacaktır illa ki ne olur bilmiyorum
Abcxyz Srplhrgl bunları hastaneye sorsanız daha sağlıklı bilgi alırsınız detaylı bilmiyorum kimlere ne kadar yapıldığını
MehZey Kdg evet ayrıntılı ultrasyon da yapıyor internet uzeri numarasına ulaşıp sorabilirsiniz fiyatını ben devlette oldum ücreti ne kadar bilmiyorum 🤷🏻♀️
Karahanesra balyanakoglum yaa Allah kolaylık versin benim de öyle ben de başka bi ilden gelicem de iyi oldu bu benim için teşekkür ederim tekrardan
Beyazmelekkk balyanakoglum canım dünya hastanesi eda hanıma gitmeyi düşünüyorum da Dr nasıldı sen memnun kaldın mi doğumdan dolayi ? Sezeryan yanlısı mi mesela ? Doğum anında ilgisi alakası vs nasıldı Rahatlatıcı bir kişiliği mi var ? Fiyat neydi son olarak 🥰🥰🥰🥰
minnikanne Dünya hastanesi mehtap hanıma gidiyordum o da çok iyiydi geçen hafta eda hanıma geçtim ondan daha memnun kaldım