Biraba ben en çok sunny baby ıcon travel sistem olanı merak ediyorum eşimle onun görüntüsünü çok beğendik ama çok ağır bşr araba diye yorum yapanlar oldu

Beker sunny baby aslında hafiftir diğer traveller göre ne kadara aldınız peki canım

Babyforce yeni aldığım için bilmiyorum

Biraba daha almadık hala biz de araştırma aşamasındayız ama bir bebek mağazasında puset siz 1150 TL dediler

Beker hımm kalitesi güzel miymiş peki yani kalite derken en önemlisi demiri kumaşı be tekerlekleri baby care var mesela ne kadar gördüysem tekerlekeri hep aşınmış oluyor bana mı denk geldi bilemicem tabi

Yoyko 360derece dönebilen spin egg aldım ben alırken bayaa indirimdeydi

Biraba çok tok görünümlü bir araba canım baya inceledik o zaman biz baby care ve 4 baby de var Dı orada ama onlar nedense çok basit geldi bize görüntüleri belki daha güzeldi ama sunny baby daha sağlam ve kaliteli duruyordu

Beker aynen baby care bencede kalitesiz sunny baby kumaş olarakta güzel galiba kadifemsi kumaşı var