Asel_sare4509 Ceylan96 iyi gidiyor tekmeleri daha çogaldı yarın kontrolum var inş kilo almştr herşey yolunda sadece kilo alımı geride sen naslsn canm bnm
Selinaymurat Ceylan96 tekmelerini iyice hissetmeye başladım ve çok hareketli ama kusmalarım hala devam hemde hiç azalmadan ve biraz ağrılarım oluyor arada bel kısmında yani.
Ceylan96 Asel_sare4509 bazen sağ kısmımda ağrım oluyor çok ayakta durunca bele atıyor dinlenince geçiyor şükür 🙏
Ceylan96 Asel_sare4509 çok iyi daha ne olsun maşallah 🧿 zaten bu haftalarda bu gr aralığında olması lazım benimde 590 gram
Ceylan96 Asel_sare4509 sağol canım benim bak seninkinde düzeldi şükür ben yarın birde şeker yüklemesine gircem 😀
Asel_sare4509 Ceylan96 eşim istemiyo yükleme yaptrym malum ablası aramış demiş sakın yapmasın cahil ya sen kendi evine cocuguna bak o kadar bıkmışım ki bunlardan
Ceylan96 Asel_sare4509 benim suyum fazla ondan şekerden kaynaklı olabilir die yapacaklar önemli olan senin ne yapmak istediğin sinir oluyorum şöyle insanlara o yapmadıysa yapmadı halla halla sende yapmıycaksın die bir kaide yok
Barlisko Benim ikinci gebeliğim baya baya hareketli bebeğim hiç durmuyor yerinde yarın kontrolüm var bakalim kaç gram oldu 20. Hftada 380 gramdı