Anne12_ burcinberen benim doğum tarihim Mart 20 ufak tefek kıyafetlerini aldım odasını da aldık ama henüz gelmedi daha bir çok eksiğimiz var ama 🥰🥰
sntn burcinberen ben büyük eşyaları aldım canım bebek arabası, beşik, birde şifonyer aldım dolap almayacağım şuan için. 15 ocaktan sonra da kıyafet alışverişine çıkacağım gördükçe almıştım ama öyle tek tük almıştım. Biberon emzik kıyafet vs felan ocakta yapacağım alışverişi yıkayıp ütüleyip yerleştireceğim.
senakhrmn burcinberen Ben bebeğimin kıyefetlerini aldım hastane çıkışı,alt üst takımlar,zıbınlar,çoraplar,müslin bezler falan. Banyo küveti seti,anne bebek çantası,kendime lohusa takımı, ana kucağı,babynest, süt sağma makinesi ufak şeyleri aldım. Bu sıralarda beşik ve bebek arabasını alıcaz inşallah 😇
Busradz61 Başladım daha 18 haftalık 4 buçuk aylığım . Beşiği ,zıbın,çorap,5′li hastane çıkışları , ağız mendili , mama önlüğü , muslin örtüsü,askı,emzik,biberon alıyorum bur şeyler 🥰
tgb94 burcinberen tam 24.haftamfayım ufak ufak aldım bişeyler ama daha neler almam lazım çok kafam karışık kıyafet çok almıyorum bebeğimin durumuna göre alırım yine her yer mağaza diye düşünüyorum ama yine de almadan duramıyorum 😂
MeralOzsen Oyy maşaallah nerdeyse tamamlanmış sayılır ben daha başlamadım hazırlıklara 😂 ama bu hafta nasipse almaya başlıyoruz ☺️ Rabbim sağlıkla huzurla kucağınıza almayı nasip etsin inş 😍