Busra0710 Kızlar ben cebeci tıpa gidiyorum, devlet hastanesine. 12+3 üm şuan, hastaneye gitmek istiyorum. Bebeğimi görmek istiyorum, ama randevu alamıyorum günlerdir. Şöyle ucuz sadece bebeğimi görebilceğim bi tıp merkezi, bi hastane biliyor musunuz
MeryKCR Busra0710 muayeneden sonra doktor size şu tarihte gelin diye randevu günü yazmıyor mu her gidişte randevuyu kendiniz mı alıyorsunuz
Susaminannesiii Busra0710 keçiörende fatih caddesinde olması lazım yeni bilgi tıp merkezi var deneyimli bir doktoru var muayenesi 50 liraydı
Busra0710 MeryKCR 20. Haftaya dek kendiniz alın diyolar, gelde alabil hem internetten hem telefondan aramadığım an kalmıyor. Yoruldum artık
MeryKCR Busra0710 bana hep kendileri verdiler demekki artık vermiyorlar sabah 8de sitesinden alın öyle bulabilirsiniz. Hemen ertesi güne değilde bir hafta sonraya alabilirsiniz ama 8ceyrek ya da 8bucukta bulamayabilirsiniz 8de sitesini açmış olun
MeryKCR Busra0710 yoğunluk var demekki ben de ibni sinadan endokrin bölümü için öyle randevu aldım sekize beş kala alarm kurup kalkıp 8de hemen alıyordum yoksa randevu kalmıyor
Susaminannesiii Busra0710 tabi suan gittigim cihazla alakası bile yok. Simdi iyi bir özel klinige gidiyodum. Ben beta hcg verdiigm dönemde saglık ocagında sıra beklememek için gitmiştim. Bebegim gec döllnme o döenm gittigm doktor panige sokmustu birkaç kezde eksta gittim randevu aralarımda ama cok iyi bir doktor aynı dönemde 19 mayıs hastanesine baran hanıma gidiyordum. Tıp merkezindeki doktor hanım komusmaları ve tahminleriyle cok cok daha iyi bir hekim. Orda dogum yapamayacagım için çiğdem gülere gectim yoksa hekimi cok bilgili ve tecrübeli.