Busraveminisi1 Havvabarut ilaç kullanımı parol dışında yasak canım parolda kesmiyor nane yağı şakaklarave enseye buz kompres karanlık odada dinlenme tavsiye ederim
eminesbr Havvabarut malesef canım ağrıdan kıvranıyorum ki çok sık atak olmaya başladı ilaç yasak kesinlikle ki benim zaten ayrıca kullandığım bir ilacım vardı doktorum çok net şekilde hayır diyor
Busraveminisi1 Havvabarut doğrudur canım baskı dan mı acaba en son ne zaman migren için kontrole gittiniz bu durumu belirtin ışığa hassasiyet olur ama gözde bozulma ben yaşamamıştım
Tazeanne0 İleri migrenim var sürekli çekiyorum o ağrıları ve yılda bir defa kriz geçircek atak geliyor kahveyle geçiyor benim bir tek migreni tedavi eden şey kafein migren ilaçlarında da kafein olduğu için geçiriyor
Havvabarut Busraveminisi1 ben hamile kalmadan önce gitmiştim yıllardır aynı şekilde ataklar geçiriyorum sibellum diye bir ilaca başlamıştım o çok iyi gelmişti o ilacı kullanamadigim için başladı yine
Busraveminisi1 Havvabarut doğrudur ilaçsız sıkıntı bende hamile kaldığımda kesin biterim diyordum ama ilk ayşar bir atak tuttu bir daha olmadı şükür
Havvabarut Busraveminisi1 ben de bide panik atak var yine atak gelecek diye panik yapıyorum geliyo oda