iey Leyla2020 evet aynı yerlerde dediğiniz gibi şeyler oluyor :) bir de net tekmeleri hissediyorum artık, hafif hafif tabi
Kbra_1992 Bnde 22+3ün bizde geçen hafta detaylıdayfık 23te yine kontrolüm var 21 haftalıkkten 373 gramdı normal demi 500 gram olur mu 23te acaba ne diosunuz
cansugrn Kbra_1992 bende önumzdeki hafta cekilcem carsamba o zaman 22+2 olcaz oglumla. Kilo olarak en son 19+3de gttik o zaman oglusum 25 cm 340 gramdi. Simdi detayli da belli olur ne kadarlik oldgmz merak edyrm😊
Leyla2020 Kbra_1992 kontrolleriniz her hafta mi oluyor? Beni ayda bir cagiriyor doktorum 22. Haftadayim.
HilalKarakas01 muhamedalininannesi aynen öyle diyorlardı erkek senesi diye bende kendimi alıştırmıştım çünkü çevremdeki herkesin oğlu oluyor ama biz gittik kız dedi 😍🤰🏻🥰🤲sağlıklı olsunlarda 🤲
cansugrn Kbra_1992 benimde cok yok hamilelikten önce hic göbegim olmadigi icin suan bize var gorünüyo ama disardan pek belli degl hamile oldugm😃
Kbra_1992 cansugrn benmde çok belli değil ama genede var biraz seviniom hep böle kalırsa diede endişeleniyom 😀hamile olmadan önce kaç kiloydunuz
cansugrn Kbra_1992 bende de var o ladarcik bende cok mutlu oluyorm seviyorm konusyrm ve konustukca da oglm tepki veriyo daha mutlu oluyorm😍😊 53 kiloydm suan da 56.50 falanim sen kac kiloydn ilk bebis mi
Kbra_1992 cansugrn bende 50 kiloydum şimdi 53üm 🙂 benimde erkek bu sene erkek senesi ya evet ilk hamileliğim 🙂