alparslaninannesiii Merhaba hanımlar, bebeğim doğduğunda açlıktan sarılık olmasın diye mama vermeyi düşünüyorum sütün hemen gelmemesi vs gibi bi durumda. Hastane çantama koymak için sizce hangi mamayı almalıyım? siz aldıysanız hangisini tercih ettiniz?
Yaagmurr alparslaninannesiii 4 yaşında kardeşim var ilk gece annemin sütü gelmedi kardeşim doymuyordu yani aptamil falan hiç bişey fayda etmedi eczaneden similac aldık ve onu 2 yaşına kadar kullandık tadınada ben kendim de baktım cidden o kadar güzel ki küçük bi kutu alıp deneyin isterseniz
MervEslinArden alparslaninannesiii Anne sütüne en yakın doktorların da önerdiği mama Hipp bende onu kullandım
alparslaninannesiii Şimdi internetten de biraz baktım, en çok aklıma yatan hipp oldu.. çok teşekkür ederim cevaplarınız için 🌸
Aselminaaa alparslaninannesiii ben ilk basta nestle beba ha pre ha kulandim cnm sonra hipp combiotik aldim ogluma ikinci cocukta ihtiyac halinde dogrudan hipp alicam
Aselminaaa alparslaninannesiii gyzelce icerigini arastirip bakabilirsin cnm ben cocuk sutu veriyorun ogluma en az seker onun içinde var