Ndmdmr Arkadaşlar 31. Haftamdayım şimdiye kadar hiç mide bulantısı yaşamamıştım ama bu hafta özellikle geceleri aşırı mide bulantım var böyle bir durum yaşayan var mı
Aysemsiler Ndmdmr benim 1-2 gün önce feci mide yanması mide bulantısı oldu ağrıyodu sancı giriyodu öyle kötüydümki oturamıyordm bile yemek yerken yemek borusunun yandığını öyle bir hissediyodumki bitirdi beni bulantıda oluyodu gece mide ağrısı ztn cabası 3-4 gün sonra geçti şu an bulantı yok ama yanmam devam ediyo 🥴🥴🤦🏻♀️ 32 oldum bende bugün
MeryKCR Ndmdmr ben de 31+4 günlüğüm iki üç gündür sabahları bulantılarım başladı kokular yine etkilemeye başladı
Ndmdmr Aysemsiler mide yanması o yemek borusunun yanmasını iki haftadır çok yaşadım doktor mide hapı verdi yanma geçti çok şükür ama bu blantı maf etti ya
Ndmdmr Aysemsiler süt bende aşırı mide bulantısı yapıyor sabah bir bardak zor içiyorum ama maden suyunu deneyeceğim teşekkür ederim 🥰
hulya_1919 31 haftadayım bende ilk zamanlardaki gibi kusuyorum midemi çok doldurmamaya çalışıyorum o yüzden
Ozgeknc Bizde 31+5 olduk. Bende aynıyım mide yanmasından ölüyorum çok fena, gaviscon ve rennie olmasa napardım bilmiyorum. Havuç ve salatalıkta iyi geliyor bana deneyin isterseniz sizde ☺️