Ecemp1610 Kızlar battan 1 gün önce evde test pozitif çıktı bugün acilde kan verdim an itibariyle Adetim 1 gün geçti beta hcg 125,37 çıktı düşük mü sizce acildeki doktor var gibi sanki belki tarzında konuştu moralim bozuldu
Zekplt Ecemp1610 betan yüksek iyi bence benim 15 gün geçmişti 52 çıkmıştı beni çok korkuttular şuan hamdolsun 12 haftalığız ♥️
Mervensn1 Ecemp1610 yok ben adet günümde 56 ile öğrenmiştim bende düşük falan değil sadece 2 günde bir 2 katına çıkması gerek kendiniz 2 günde bir kan verin düzenli artışınız olur inşallah değeriniz 3000 4000 leri bulunca doktora gidersiniz kesenizi görürsünüz inşallah hayırlı olsun🌸😊
[silindi] Ecemp1610 1 güne göre oldukça iyi bence, ben de 2 gün geçince 190 çıkmıştı. 2 gün sonra yaptım 300 u geçti sonra bi 2 gün daha yaptırdım 600 kusurdu. Doktor artık gerek yok düzenli artış oluyor 6.haftada gel keseye bakalım demişti. Siz testi 2 gün ara ile tekrarlayın artık iki kata yakinsa sağlıklı bir gebeliktir .
Dudumrtk Ecemp1610 gözünüz aydın canım merak etme vardır bende 91 le öğrenmiştim acilin doktoru bana da varla yok arası tam bişey dememişti kadın doğuma gözükün demişti şimdi 32 haftalıpız çok şükür 🙏sağlıcakla büyür İnş bebiş
Bittercikolata Her insanın betası farklıdır. Önemli olan sağlıkli yükselmesi. 2 sonra tekrar kan verin yükseliyorsa sağlıklı gebeliktir 🌸
Ecemp1610 Bittercikolata Bittercikolata ya inşallah Perşembe tekrar kan vereceğim kimsenin hevesi yarım kalmasın inşallah 🥰
[silindi] Ecemp1610 oyledir allahın izniyle inşallah, keseyi görene kadar kalp atışı duyana kadar bekleyin 6.haftaya kadar sabır 😊 iyi akşamlar.
Ecemp1610 Dudumrtk yaa sağolun Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inş az kalmış sizinde bizede o günler nasip olsun inşallah 😍
Basakgul Ecemp1610 1000 olmayana kadar kimyasal olabilme ihtimali oluyor çünkü o yüzden net konuşmamıştır.1 hafta geçmesini bekleyin ondan sonra kan testi verin derim
0Cerenk Ecemp1610 benim kuzenimin adet günü 26 çıkmıştı, gayet sağlıklı bi gebelik geçirdi ve doğurdu🙏🏻 Endişelenme herkeste farklı oluyor
Nefe_s94 Ecemp1610 endiselenme canim ben adet olmam gerek günde yaptim 50 .88 cikti benim sonra yükseldi doktorlar adet tarihi cok gecmedigi icin hcg biraz düsük gördukleri icin emin konusmuyolar ic gebelikmi dis gebelik.i birsey diyemem diyip 2 gün snra tekrar cagriyorlar genelde 2 katina katlicakmi diye skma canini gayet normal degerin
MH4225 Ecemp1610 benim adetim geçmemişti iki gün vardı öğrendiğimde 123 tü değerim iki gün sonra yükseldi inşallah sağlıklı bi gebeliktir canım kafanı olumsuz düşüncelerle doldurma