Betul-35 Momtobe kalıpları dar mı ebebekin. Ben de gördüm uygundu fiyatı şuan 90 takıyorum ama 95 mi almam gerek 100 mü sizce
Busradz61 Betul-35 kesinlikle kalıbı dar CANIM yorumlari okuyarak sipariş verdim 80 beden olmama rağmen 95 alayım dedim gayet de iyi sen 100 al bence .
Ozdmrkbraa Betul-35 bana göre dar gelmedi çünkü boş kap 85B kullanıyordum 90 beden aldım gayet rahat oldu
Ozdmrkbraa aselelif06 kendi bedenimden bir besen büyük aldım normalde boş kap kaç besen giyiyorsan ondan bir besen büyük Alman yeterli oluyor 😌
Nduru aselelif06 ben ilk gebeligimde son donemde aldim ama dogumdan sonra goguslere bisey oldu sigmadilar icine😂 hic kullanamadim o yuzden almayi dusunmuyorum😂😂
Deletedmom54 aselelif06 o sutyen 70e düştü geçen haftalarda ben de yeniden indirime girmesini bekliyorum şu an almayın yeni yılda iyice ucuzlar Benim pek vaktim kalmadı almak zorunda kalabilirim. Bedenler hiç kalmamisti hangi modeli aldınız siz
Svdsmz34 aselelif06 e bebekte hem destekli hemde desteksiz olanlardan var tavsiye ederim ama kendi bedeninizden bi beden büyük almanızı öneririm çünkü süt olunca göğüslerde daha dolgun oldukları için bi beden büyük daha rahat olur diye düşünüyorum ben o şekilde yaptım bi seneden fazladrda kullanıyorum memnun kaldım :)