Merve3460 Papatya13371 aynı sayılırız ama benim Bi kaç haftadır var normal de ağrımıyor da ayak da çok durunca zorlayınca oluyor
Merve3460 alininannesiiiii ben 4.aya gircem işte 3 kilo aldım normal mi. Çok mu bilmiyorum tabi de ilk gebeliğim
alininannesiiiii Merve3460 bende öyleydim her ay bi kilo alıyodum şimdi 6.aydayız iki kilo birden aldım
alininannesiiiii Merve3460 bakalım belli olunca yazarsın merak ediyorum acaba öyle mi diye belki sanada bi erkek geliyodur😁
Papatya13371 Merve3460 evet canım benimde öyle başladı zaten ayakta durunca yada yürüdüğüm zamanlar oluyor dinlenince sıkıntı yok
Nigar21 Merve3460 ben 33 +5 haftalk hamileyim 4-5 gündür iyice ağırlaştım sağa sola dönerken zorlanıyorum ayak üste çok kalamiyorum bebek aşağıya bastırıyor ve belim ağrımaya başladı bu hafta itibariyle 😔 çok zor Rabbim sağlıkla bizleri kavuştursun yavrularmiza
Oznuryunus Merve3460 valla bilmiyorumki canım benim yeni yeni ağrıyor ama rahim genisledigi için de ağrı yapar diye biliyorum canım ☺️
eylmylk Ben daha hamileliğimi öğrenmemiştim ama bekliyorduk yani baktım kasıklarımda belimde bir ağrı. O hafta öğrendim hamileymişim. Şimdi 20 haftalık hamileyim hala belim ağrıyor 😁
alininannesiiiii Merve3460 son aylar daha çok alınıyor diyodular inanmıyodum doğruymuş 10 kilo aldım şuandan 15 geçmemek dileğiyle 😂
Merve3460 alininannesiiiii ya çok dikkat etmesem de ediyrm gece fln yemiyorum 4 aya yakın oldum 3 kilo aldım normaldir dimi