Eayh Merhaba arkadaşlar avicenna atasehirde dogum yapanlar bilgi verebilirmisiniz acaba hastahaneden.memnun kaldinizmi.ne kadar ücret odediniz acaba doktorunuz kimdi ?
ilseng Eayh merhaba ben gidiyorum şuanda🥰 muayene 140 TL, normal 2200 sezaryen 2500 denildi ama yeniyılda zam gelecekmiş. Doktorum Tülin hanım 22. Haftadan beri kendisine gidiyorum. Memnunum👍
Busramd Eayh ben nuran hanıma gidiyorum çok da memnunum ilk cocugumuda orda doğum yapmistim eski halinden daha da iyi şuan hastane :)
Eayh ilseng sezeryan 2500 muymus bende 2 kerr dir sorucam unutuyorum telden aradim bilgi verilmiyor telefondan dendi yilbasindaki zamdan etkileniyoruz mecburen 😃 hastahane cok temiz duruyor hic odalarini gormedim ama baya begendim
Mihrimahsultan1 Bende orda doğum yapamayı düşünüyorum sibel hanımda hayırlısı bakalım hastane hakkında pek bilgim yok ama sibel hanımı sevdim işini iyi yapan bir doktora benziyor inşallah 🤭
Eayh Mihrimahsultan1 hastahaneyi de cok begendim ben valka normalde otobusle 1 saatlik yol ama sirf hastahaneyi ve doktoru sevdim diye gidiyorum nuran hanim benimde doktorum ☺️ama hastahanenin bütün kadin dogumculari hakkinda hep iyi seyler duydum hic sikayet okumadim
ilseng Eayh ben genelde randevuları falan hep mesaj üzerinden yazıyorum whatsapptan o zaman sormuştum 🥰 geçen birisi doğum yapmış mesaj atmştım çok memnun kalmş fiyat listesi yolladı bana gotosunu cekmis ordan da onaylamıs oldum🙈 sizin doğum ne zaman
Eayh ilseng insallah cok zam yapmazlar 😃😃 29+0 benim bugun 03.03.2021 gosteriyor uygulama ama ne zaman gelir bilmem 😃 sen kac haftaliksin tam ☺️