Esra-0106 Bende çiğdem Güler’e gidiyorum ve çok memnunum ultrasonda herşeyi göstererek anlatıyor ayrıca mesajlara da hemen dönüş yapıyor Ekim ayında Doğum paketi aldım 7.500
Seyma_t Mekselinda Yenimahalle de Lina Kadın doğum var ben oraya gidiyorum ve memnunum doktorum Hatice Işık
Nurr4545 Ben Yenimahalle Ortadoğu hastanesine gidiyorum dr um Özlem Gün Eryılmaz 7500 doğum paketi 🌸 Özlem hanım doçent kendisi şimdilik memnunum 13. Haftadayım 🌸
Derinsmom Normalde Polatlı can hastanesinde yapcaktım doğumumu fiyat hiç sormadım özel sigortam karşılıyordu. Ama son muayenelerden sonra Gata’da yapcam çünkü başka doktorlarında gözetiminde olması gerekiyor🥺
Mltyankrngd mmirzanp kliniğinde bazen yoğunluk olabiliyor evet ama kontrolleri 5 6 dk geçmiyor diyenler var sizin hamileliğinizde bir problem yoksa rıskli degılsenız evet 5 6 dk sürüyor ultrasonda bebeğin kilosunu boyunu suyunun miktarını yapmanız gerekenleri veya yapmamanız gerekenleri söylüyor daha ne söyleyebilir biz zaten bunları duymak istıyoruz onun için kontrole gıdıyoruz dakıkalarca doktor bize ne anlatabilir ki.
Mekselinda Seyma_t ya şöyle 3500 gibi fiyat olsa hiç durmaz giderdim paket değil sadece doğum olsa da ama maalesef oraya o parayı veremiyorum
Derinsmom [silindi] Polatlı’da oturuyorum ama bebeğimin omurgasında oluşmaması gereken bir kemik oluşmuş bu sebepten ötürü doğumunda beyin cerrahı da olcak sanırım 🥺 o yüzden Gata’da yapcam riskli bir hamileliğe döndü hamileliğim🥺
[silindi] Derinsmom canım benimm geçmiş olsun rabbim korusun inşallah sağlıkla sıhhatle gelsin meleğin 🧡
mmirzanp Gulefsan kesinlikle. Aklınıza ne takılırsa sorup cevap alabiliyorsunuz. Her zaman güler yüzüyle bir anne, abla şefkatiyle sizi karşılıyor. Gidip muayene olmanızı tavsiye ederim ondan sonra zaten kendiniz karar verirsiniz.
AyferMehmet07 sule3950 Mekselinda natomed hastanesi 3500 ama devamlı oraya kontrole giderseniz yoksa 4000 tl
YNB Çukurambar koru Dr. Duygu Altan gidiyorum özel sağlık sigortam oldugu için sadece 15 tl katılım ucreti ödüyorum ama 7 bin ile 8 binbarasi diye biliyorum. Gayet memnunum kendisinden pozitifliği naifliği güven vermesi herşeyiyle beni tatmin edior
fatos5306 [silindi] bende batıkent medical parka gidiyorum Neslihan yerebasmaz 7500 TL doğum paketi çok memnunum doktorumdan
1anneadayii fatos5306 Normal doğum yanlısı bi doktor mu nasıldır bu konuda ve naif rahatlatıcı bi doktor olması da gerek normal doğumda doktora güven hissi oluşması vs önemli deniliyor batıkent medical parkı ben de düşündüm de doktor konusunda kararsız kaldım 😊
Derinsmom [silindi] çok teşekkür ederim allah razı olsun 🙏🏻🥰 sizde sağlıkla kucağınıza alın bebeğinizi ❤️