Homeless20 Yarenim7 kız ben 3 lüyü devlete detaylı için randevu almaya gittiğimde doktor yapalım mı dedi olur dedim öylelikle yaptırdım.
irorkay Homeless20 kuzum bir kere şu ana kadar izin aldım izin verdi. Yine isteyeceğim bakalım ne diyecek 🤣 hatta eşime anlattı teker teker ekrandan
Homeless20 irorkay ya valla bende istiyorum girsin diye ama sırf bu yüzden de doktor değiştirmek saçma geliyor :)
irorkay Homeless20 kuzum doktorundan memnunsan devam onun için değiştirilmez ben de sırf nida hocada rwnkii ultrason var diye geçmek istemiştim ama bilmiyorum 🤣 renkli çıktı veriyor demi her muayenede?
Yarenim7 Homeless20 bende öyle yapıyım canım ya walla özeller bu konuda ateş pahası bugun çok üzüldüm o fiyata 😒
su2020 ben prof Serdar Oğuz a gidiyoeum kendi muayenehanesinde doğum Medicanada olacak şekilde 12,500 TL dediler🙄
Zehraaa98 dileksak ne kadars anlaştınız benım doktorumda maidan da Esra aktepe keskın muayenehanesı var ama hastanee secemdık henuz acıbadem memorial ya da güven düşünıyorm
dileksak Zehraaa98 benm özel saglik sigortam var. 10 bin tl sigorta karsiliyor. Gerisini dogumda pesin istiyorlar. Muayeneler haric dogum+2 gece yatis 11.000 tl Güvende
Fundadogru sm21 evet cok ilgili gercekten.. sanirim koruda 8500₺ idi.. ben koruyu tercih etmedim cok kalabalik bir hastane oldugunixin tobb bayindir koru arasindan bayindiri sectim
Tkara Fundadogru bayındırda kime gidiyorsunuz ben levent beye gidiyordum memnun kalmadım korudan randevu aldım