Benim 2. Sezeryan doğumum baya beklettiler ameliyat 8 de olacakken odadan 10 da aldılar ameliyathanede bekledim tabi acil hasta gelince 11 de aldılar içeri ben üşüdüğüm ve stres yaptığım için titredim tabi belden iğnemi yaparken hiçbişey hissetmedim acıtıyo falan diyenlere bakmayın bebeğimi çıkarttılar bana göstermediler tabi kilosunu falan bilmiyorum ben nasıl bişey sıkıntımı var diye düşünüyorum sonunda 13.15 de benide çıkarttılar tabi o sırada mide bulanınca 3 ilaç sarkma kattılar sakın ol bişey yok dediler tansiyon yükselince biraz yukarı gelince rahatladım tabi ayağımın uyuşukluğu baya geçmedi ilk kalkmada zorlanıyoruz ama kalkmadan nescafe içtim baş ağrısı olmasın diye ve çok şükür tuvalete çıktım büyük abdestime kadar yaptım komposto herkes bilir o insanın gazını çıkarttıyo ve şuan desteksiz kalktım yürüyorum inş yarın evimizde olucaz allah nasip ederse herkese güzel sağlıklı sancısız doğumlar diliyorum 🙏😘😍

E44 rabbim saglikla buyutmeyi nasip etsin cnm. Darisi bizlerin basina saglikla insallh

• E44 bunu yanıtladı.
    • E44 bunu beğendi.

MystryYy Sağolun allah razı olsun sağlıkla inş sizde alın kucağınıza abartanlar var çok kulak asmayın herkesin bünyesi farklı 🙏🙏🙏

E44 rabbim sağlıkla büyütmek nasip etsin canım🥰♥️

• E44 bunu yanıtladı.
      • E44 bunu beğendi.

Merve50 amin tşk ederim rabbim sizide kavuştursun bebeğinize🙏🙏🙏