Bagiye Kızlar çok merak ediyorum herkestenolmuyor olunca kaçıncı haftalarda başladı önerileriniz neler
Heyecandorukta Bagiye Bende kakao yağlı vazelin kullanıyorum her sabah duştan sonra. 31. Haftadayım henüz çatlak emareleri yok. Umarım olmaz 🤭
Esra_Omer_21 Bagiye Benim 32.haftaya kadar azıcık vardı 32 den sonra patlak verdi.🥺Hemşire hakiki zeytin yagi surmemi önerdi kendisi kullanmış çok faydasini görmüş denicem inşaAllah
Mervensn1 Bagiye 17. Haftadayım minik minik kırmızılıklar görüyorum nemlendiriyorum oysaki sürekli ama bizim zaten ailede bu genetik sanırım çok çatlıyor karınlar doğumdan sonra kullanıcam doktorum öyle dedi bana çatlayacaksa kullansan da çatlar doğumdan sonra kullan geçer dedi
Seyma05 ben lierac krem ve hindistan cevizi yağı kullanıyorum. 34. haftamdayım çok şükür hiç çatlağım yok
ikinciannelikseruveni 3 kutu Lierac bitirdim, bebe yaglari, hindistan cevizi yaglari kullandim cilginlar gibi. O kadar dikkat etmeme ragmen ne yazik ki catlaklar oldu. Bu cogunlukla genetik :(
Mervensn1 ikinciannelikseruveni ben bunu doktoruma sordum senin vücudun çatlayacaksa istediğin kadar krem yağ kullan yine çatlar demişti doğumdan sonra kullan demişti bende öyle yapıcam o yüzden sizde doğumdan sonra tekrar kullanmayı deneyebilirsiniz🌸🌸
Seyma05 genetik faktörlere, sigara kullanımına, fazla kilo alımına vs göre değişebiliyor tabi, her bünyede aynı etki olmuyor.