Elfbyk-34 Meraba anneler bugun doktora gittim bana şeker yükleme yaptrmamı dedi sizce yaptırayımmı 23+3 haftalık hamileyım
Arifcaninannesi Elfbyk-34 cnm vala yaptırman lazım bizde genetik var ailelerde çok şükür bir sıkıntı çıkmadı
Sermec27 Elfbyk-34 tabiki de yaptırmalısınız seker bebek için riskli bir sey seker cıkarsa doktor diyet verebilir hatta bazı durumlarda insülin bile kullanan annelerimiz var en azından bunu bilip ona göre dikkat etmek önlem almak lazım diye düşünüyorum
momelif Elfbyk-34 iciniz rahat etmesi icin yemektn bir saat sonra tokluk sekerinize bakin birde yemektn once aclk sekerbize o sklde olcturun en gzli bu bence
Sedamgoktug Yaptirmalisin bence aklinda bi soru isareti kalmaz bebeğinde anneninde sagligi icin kesinlikle gerekli
momelif Elfbyk-34 Allah korisun seker vrsa test yaptirilmadiysa dha buyuk sornlr olablr ama endiselenmekte haklsnz
Sehermeva Mutlaka yatırmalısınız şu an bende hastanedeyim şeker testi için 75gram elma aromalı içecek içiriyorlar..benim ilk gebeliğim de çıkmıştı inşallah bunda çıkmaz ama farkına varmamak testi yaptırmamak daha kötü sonuçlar doğurabilir allah korusun🌺