Dilhannn Selam kizlar Sehirlerarasi yasakk ya Bende dogum yapicam gunlerim annem de sehir disindan gelexek yani 1 saatlik yyoldan izin alan var mi yada taksi felan sikinti oluyo mu acaba yolda yasakta 9 dan sonra acil gelmeye kalksa
Blacdown Dilhannn ben otobüs diilde kendi özel araçlarıyla gelenler için sıkıntı oluyor diye biliyorum
Aysn6767 Dilhannn şehirler arası yasak yok ki, haftaici 9 dan sonra cıkma yasağında diyorsanız bildirmek gerekir tabi
Bebek-geliyor Dilhannn sokağa çıkma yasağı olduğu saatler ve hafta sonları şehirlerarası seyahat için belge göstermek gerekiyor diğer saatler için bir yasak yok benim annem de şehir dışından gelecek inşallah.
Dilhannn Bebek-geliyor ama ne diye belge gosterecek ki dogum icin izin alinmiyor ne yapmam gerek bilemedim
Bebek-geliyor Dilhannn yasağın olmadığı saatlerde şehirlerarası seyahat edilebiliyor o saatlerde gelebilir belgeye gerek yok.
Esra-dmr Dilhannn canım doğum zamanın yakın gibiyse riske atmadan gelsin annen son dakikaya bırakmaktansa. Ama öyle olmaz diyorsan izin belki gerekebilir yasak dahilindeki saatlerde