Mihre gizemkapl O zaman neden tarih versin ki:) siz zamanınızı bekleyeceksiniz artık,canı ne zaman gelmek isterse
Bebegmhazal gizemkapl benim 2. Hamileliğim. Sancılarim oluyo sancı oldukça sezeryan yerimin incelecegini ameliyatın zorlasacagini beklemenin Bi anlamı olmadığını söyledi o yüzden pazartesine gün verdi
gizemkapl Kzysda hic denk gelmedim canm ya ama olsun artk tip cok gelisti anne sutuyle hemen toparliyor bebis saglikli dogsunda insallah
gizemkapl MelikeKrnz benm de kasintidan sonra ufak bir yırtık olmus o kdar da zeytnyagi kullandm sen de krem yerine zeytnyagi sur canm azaltir en azindan benim tek bir yerde cok yfak var hep zeytnyagi ve vazelin surmustum
MelikeKrnz gizemkapl ya Canım kantaron yağı sürüyorum kaşıntı bi yana açısından duramıyorum ne yapacam bu durumda acısını hafifletmeye birşey yok demi
gizemkapl Mihre ilk hamileligim ya bilmiyorum canm o yuzden normal de gun verilmiyor yani okey anladm :)
gizemkapl MelikeKrnz yok canm o kasinti gecmiyor icten yirtiliyo dmekki zeytinygi surmeyi denesene birde azalir belki
melegegebe Mihre benim 25 aralik Allahin izniyle bana da doktor beklerse diyor🤣 tam 38+0 oliyor . Sizin 39mu?
Mihre melegegebe 39 oluyor valla beklerse helal olsun sana oğlum derim😬 çıktı çıkacak gibi hissediyorum
melegegebe Mihre Allah hayırlı günde nasip etsin iyi 39da dogurtuyor doktor benim niye 38+0 da anlamadim😬😬😬
Bebegmhazal melegegebe benim de 38+2 oluyor. Nedeni de şu 2. Sezeryanm sancılarim var sancı oldukça sezeryan yeri incelir ameliyat zorlaşırms beklemeyelim dedi😊
melegegebe Bebegmhazal benim de sancim var sancili bekletmek istemiyorum zaten sezeryan olcan dedi 😬😬😬 ay bebisim icin erken degil dimi 😣