Aytenclk44_ Bizde 37+0 de 3.500 kiloyduk şuan 38 olduk cuma günü muayenem var inşallah çatım dar felan değildir 😌🙏🏻
gizemkapl Aytenclk44_ maşallah :) peki kilodan dolayi mi sezeryana aliyor catidan mi canm bebek kilosu 3500 flan olunca da sezeryana aliomus doktor galiba
Minik2829 gizemkapl Şuan bende 36+5 haftaliğim.genital bölgemde bi ağri baski oluyor.ama bu genelde hareketsiz kaldigimda oluyor.zaten bebek dönmüş artik:) 36+0 haftalikken 3kilo 50 cm di.
deniiizz MellyM evet onu duymuştum ama onuda dengeli tüketmek gerekiyor şekeri yükseltebilirmiş azar azar içerim artık :)
MaviMasal Haftada gittiğimde 2500 kilo 48 cmdi. Tansiyon yüzünden bebeğimin kilosu gerilemiş normalde iki hafta öndeydi 🥺 şuan 36+4um perşembe kontrolüm var merak ediyorum inşallah 3ü geçeriz. Arada sancı vuruyor. Gece uykumdan sancıyla uyanıyorum bazen ama nstde sancı çıkmıyor
gizemkapl Astadavistabeybi valla haftada 300 aliniyor galiba canim bol bol sut ic yogrt meyve kuruyemis ye 2 bardak ic sut en az 1 yeterli deglmis
gizemkapl Oznuryunus benm de oluyo assagi tarafta sanci nst ye aldi ufak sancı çıktı olur o kdar beklicez dedi bekliyruz bakalm :)
Oznuryunus gizemkapl nasıl dayabilmayacak kadar mı ağrı var canım yoksa az mi canım benim ne çok ne az ama rahatsız ediyor
gizemkapl Tubii0552 olsun normal dogum olursa cikarmasi kolay olur zten benm arkdasm da 2500 dogurdu kuvese bile almadilar gayet saglikli mssallahi var hic tkma canm
Aytenclk44_ gizemkapl benim bildiğim kadarı ile çatı dan dolayı ama tabi bebeğin kilosu 4 üstüne çıkınca da her doktor normal yaptırama biliyor bakalım bana cuma günü ne diyecek doktorum
gizemkapl Kuzeyaysemahsun alttan muaynede korkulck bsy yok ama parmagini sokuyor bakiyor acilmaya o kdar :):):)
gizemkapl Oznuryunus dyanilmicak gbi degl canm dyaniyosun da böyle bir anda olup gidiyo benm herhalde doguma hazirliyo kendisini uzun sureli olsa zten doktor gel oyle durumlarda dedi anlik oluyo benm ozellkle gecen tuvaletm gelnce cok baski yapiyo
Oznuryunus gizemkapl acaba benim açılmammi var diyorum çünkü bazen alt tarafimda o kadar belirgin hissediyorum ki bazen
sarisu1 gizemkapl bizimde 36+5 de 2950kg 50 cm di bir cm açıklık vardı yarın 37+5 oluyoruz kontrolümüz var bakalım çok kasılmaya toplanmaya başladı
gizemkapl sarisu1 sen hazrlikli git acilma artarsa alirlar belki cok var oyle kontrolde pat diye doguma alinan