afrasil Aysegul-77 canım ücretlimydi bide sure olarak kaç ay sürdü muayene gün vermesi cektirmek vs hepsi
Aysegul-77 afrasil ücret ödemedim canım yaklaşık 1hafta sonra falan cekinmistim adet bitiminden 4gun sonra falan cekinmistim
afrasil Esilaa123 ondan olabilir çünkü devlette çektiren çok duydum ben Kıbrıs ta yaşıyorum burdada çekmiyolar özelde 1500 tlye çekiyor bu parayı vermek yerine memeleketime gidecem hem ailemi görürüm hem şehir hastanesinde detayli herseyime baktırırım
afrasil Esilaa123 yani virüs falan var ama napim biteceği yok dikkat edeceğim mecbur . Burda 1500 vermek içimden gelmiyor
Esilaa123 afrasil haklısınız bizim burda devlette cekseler bende devlete giderdim 700 lirayı bile çok gördüm 5 dk anca sürdü kullandığı ilaçları bile dışardan bana aldirdilar
afrasil Esilaa123 gidecegom şubata uçak biletimi alacağım ben sordum çekiyoruz dedi Ankara Şehir hastanesi
mommy_bee safderun_ ben hemen filmden sonra hamile kaldım ustelik ikiz :) hsg sonrası beklenen bir seymiş.
mommy_bee 5 dk da acısız bitti benim ve doktor labaratuar ismi verdi direk o merkeze gittim 700tl odedim.
Esilaa123 afrasil yani 5 dk sürüyor özel.hastanelere işin düşsün yeter ki soyguncular 1500 lira çok fazla ben 700 liraya bile zorlandim bide anestezisiz cekindim çok zordu