Sevilay7 Kızlar bana göre göbegim yukarda duruyor sizden durumlar nasıl 16+4 günlügüm aşagıda durması gerekmiyormu bunun cinsiyetle bi bağı varmıdır güzel anneler ❤️
Ohaezgi Sevilay7 üstte durması gerekiyo bence canım sonra aşağı iniyo ya bebek doğum kanalına ben 31.haftadayım şuan aşağıda, bunun için senin çok erken değilmi ultrasondan mı anladı doktorun?
incininannesi Sevilay7 benim 21 haftalık göbeğim üstte ama bebeği altta hissediyorum yapı meselesi galiba 😂
Gulsen4224 Sevilay7 cnm onunla bağı yok ama karnın top gibi ise erkek ama karnın yayvan sağdan soldan dolu ise geneli kız🌸
Trknavci Eski hurafe bir bilgi olduğunu düşünüyorum ama derlerki kız bebek karında üstte olur erkek bebekte karın alta doğru şişer😊
Sevilay7 Trknavci valla bilmiyorum canım bakacagız artık ne cıkacak bizimki merak içerisndeyim şükürler olsun hemileligim çok güzel geciyor bel ağrım eklem agrım var sadece onun haricinde herşey çok güzel 😍
Sevilay7 Ohaezgi yok kuzum ben kendim fark ettim 😂 nerdeyse gögüslerime cıkacak karnım sadece karnım şişiyor geri yerlerim zayıflıyor sanki anlamadım bu durumu yada daha erken sonradan şişcem 😂
ayminaninannesi Bende 16 haftaligim.buguj doktor muayene ederken bebek biraz göbek deliğimden aşağıdaydı cinsiyetimiz kiz önceki muayenede ise tam göbek deligimin olduğu hizadaydı bence geziyorlar içeride 🤣
Sevilay7 ayminaninannesi olabilir canım ben elimle hafif bastırınca aşagıda duruyor orda hissediyorum hatta elimi koyunca pıt pıt atıyor sanki ama ben çok erken hissetmeye başladım seğirme şeklinde kayıyor sanki allahım İnan önce çöküp gelse saglıkla meraktan catlıyorum 🥰
Ohaezgi Sevilay7 anldım canım benim karnım 22. Haftada çıktığı için 16. Haftada dümdüzdü karnım çok zayıftım 49 kiloydum o yüzden hiç bişey anlamıyodum kendimde 😂o yüzden doktormu gördü acaba dedim😇
Zhrblt Sevilay7 bende 16 +3 deyim kelebek uçması gibi hissi bekliyorum sanki bende elimi koyunca minik minik pıt pıt bişiler oluyo gibi sanki ama acaba nabzım mı ki diyorum hissetmeyi çok istiyorum🤭🙈
Sevilay7 Ohaezgi bende zayıfım ama benim iç karnım çok dar oyuzden çabuk şişiyor 5 bardak su içsem patlayacak sanki 😂😘
Ohaezgi Sevilay7 ya o doğru sanırım çünkü benimde karnım genişti sanırım 5. Aya kadar karnım çıkmadığı için 😂😂
Sevilay7 ggizem0110 sertlik bendede var canım aynı gün dogurcaz sanırım son adet22 agustos bnim cinsiyet bellimi cnm
Sevilay7 Ohaezgi bencede soğur canım çünkü hamile olmadan önce bile bişey yerdim fazla hemen şişerdi sabah inerdi 😂
ggizem0110 Sevilay7 aynen canm ayni gün 22 agustos. Pazartesi günü gidecem doktora insallah hayırlı haberler alırız 🙏 seninki bellimi
incininannesi Sevilay7 kıza benziyor dedi canım kesik bişey söylemedi bakalım bu kontrolde daha net belli olur inşallah
Sevilay7 ggizem0110 bende gideceğime canım da gribim biraz iyileşeyim sonra gidecegim sende ne gibi belirtiler var canım bende kusma olmadı rahat geçti hamileligim ama belim agrıdan kopuyor şuan ayaga bile kallkamıyorum tutuldu 🙁