HULYA0693 Kızlar özel hastanelerde fiyatlar uçmuş durumda en uygun hastane bilen varmı? Sadece doğum ama muaneler hariç 🙄 pandemiden dolayı çok kararsızım
Ezmag01 Benim doktorum doguma 4 bin dedi ozel muayenehanesi var oraya gidiyorum muayeneye dogumuda koruda yaptiriyor
HULYA0693 Ezmag01 aslında iyimiş fiyatı sadece doğum demi canım adını biliyo muusn doktorun söyler misin bi
Ezmag01 HULYA0693 hüseyın pehlivan netten bak arastir cok iyi bi doktor güler yüzlü sicak samimi davraniyor
aselelif06 HULYA0693 valla kuzum ben kendim ameliyathane hemşiresiyim sezeryan olcam 3500tl bile fazla 😜 bende ankaraya yeni geldim fiyatlar diger hastanelere göre çok iyi.
MucizeBirKalp Sigortaları araştırınız mi? Muayeneler dogum ve tahlilleri kapsayan sigorta yaptırdım 4500e. Hastanelere bakarak daha avantajlı oldu
HULYA0693 MucizeBirKalp canım fazla tahlillerim kalmadı 22.haftamdayım 😏 pandemiden dolayı devlet hastaneleri sıkıntılı biraz o yüzden yoksa devlette yapmıştım ilk doğumumu
HULYA0693 aselelif06 hahahahhaha 😁😁😁😂 aynen öyle valla hayır alan alır neyse de veren nasıl veriyor şaştım 🙄
aselelif06 HULYA0693 eskiden analarımız bizi nasıl doğurmuş. Şeker yüklemesine gidicem diyorum anneme ben sana gitmedim diyor annem gyet tatlısın diyor 😂