masallarin kizlar nasil gidiyor ne durumdasiniz ben dun gittim muaneye keseden uzakta az bi kanama alanim var malesef istiharetteyim isallah kisa zamanda gcer sizde durumlar ne
Teacherella1 masallarin hiçbir belirtim yok benim 6+1 de altdan kalp sesi duymuştuk. Pazartesi tekrar gidecem bakalım inşallah bir sıkıntı yoktur. Belirti olmayınca merak ediyor insan
Fly38 masallarin bende cuma günü gidicem inşallah 9+2 yiz. Umarım herşey yolundadır. Ara sıra bacaklarımda ve belimde ağrı oluyor. Bende sürekli yatıyorum 2 kaybım var
babyberry masallarin ben de 7.haftaya gireceğim az lekelenmem oldu bir haftadır yatıyorum inşallah hepimiz güzel haberler alırız benim de bir kaybım var maalesef
Demetslt masallarin 8+5 teyiz şükürler olsun. Hatta 2 gun onde gidiyor. Sabah bulantilari harici gayet güzel. Bu ay sonu ikili tarama yapilcak
masallarin Teacherella1 benmde hic yok hemde hic :) lekelenmelerm oluyordu o da btti cok skur onun disinda hc bse yok :)
Ozlemyeni Ben bi hafta geriden geliyorum .gec dollenme. Bu hafta 6.haftaya girdik ama bacaklarimda kasilmalarim var.sanki boyle onceli gun kosmusumda hamlamış bacaklarim gibi.bu normal mi acaba
babyberry Ozlemyeni şu an tam olarak eşime onu dedim sanki km koşmuşum bacaklarım titriyor gibi halbuki bir haftadır yatıyorum inşallah normaldir
Nilufer___ masallarin Salam canim senle ayni haftadayiz malesef sorunumuzda ayni bendede kanama alani var iki yasinda oglum oldugu icin kendime pek vakit ayiramiyorum merak etdigim acaba bir sey yapmadan kendiliginden gecermi? Progestron icerikli fitil kullaniyorum.
masallarin Nilufer___ ayyy cnm bu kdr denk glir bnm kanama alan ufak we bebekten uzakmis seninki ne durumda bende prolutex igne we progestan fitil kullaniyrm bol su ic dinlen %90 gbede oluyo dedi doktor ama insn korkuyor