Astadavistabeybi İnternetten sipariş vereceğim ama yorumlarda bazıları çakmak testini geçti alabilirsiniz yazmış siz maske alırken uyguluyor musunuz bunu ben Fransız kaldım olaya
Oysul Astadavistabeybi maske alacaksanız n95 maskeler var. Taktığınızda çakmak falan söndürmek imkansız. Hastanede dr ların kullandığı maskeler n95 olanlar . Hastaneye ya da çarşıya giderken alta normal telli maske üzerine n95 takıyorum. Koruduğuna inancım tam👍👍
Makikuba Maskeyi takıp, çakmağı yakıp üflediğinde sönerse kalitesizdir. Sönmezse cerrahi maskedir, kalitelidir.
Astadavistabeybi Makikuba enee hiç denememiştim bir maske buldum meltblown katmanlı 3 katlı diye yazmışlar baya kalınmış alır almaz deneyeceğim 🥰çok teşekkür ediyorum
Astadavistabeybi Oysul onlardan hiç kullanmadım kuzum 3 katlı maske alıyoruz hep bazen iyi çıkıyor bazen çok ince Kullanamıyoruz birde son ayım nefes darlığım var 😐
Oysul Astadavistabeybi ay nefes darlığı varsa n95 sizi çok zorlar. Iyi olsun derken zarar olur aman allah korusun. Ben 3 katlı olanları şoktan alıyorum fena değil gibi
Nur1903 Saytekmed adlı maskeyi öneririm o kadar güzel bir metblown filtresi var ki yorumlarına bakabilirsiniz ben trendyoldan üç kutu aldım elimde ki tüm melblown maskelerim filtrelerini kesip inceledim en gözeneksiz olanı buydu öneririm 🙏🏻
Astadavistabeybi Oysul bende şoktan aldım birkaç kere de migrostan aldım 20 lirayaydı geçen ay eşim Migros’tan 40 liraya almış oda yüzüme çok büyük geliyor. Son aylar sanırım bebek baskı yaptığı için nefes darlığı oluyormuş malesef onu yaşıyorum