Hailme_1999 Kızlar iyi akşamlar 11 haftalık gebeyim bugün marketten tavuk but aldm haşlayıp tavuklu pilav yapcktm son kullanma tarihi ise 2 gün sonra btyo ama kaynatmadan bozuk gibi degildi ama degişik ti kokusu kaynattm daha kokladm haşlama gibi kokuyordu ama sonrasında derinden koklayınca Bi degişkti komşuma koklattm haşlama gibi kokuyo dedi ama ben yinede korkyrm kendim için degilse bebegim için endişelnyrm başına böyle bieşy gelen var mı yada bebeğime bieşy olur mu
34_21_23 Hailme_1999 tarihi geçmemiş ama açıkta bırakılmışsa ağırlaşmış olabilir. Yada siz kokulara karşı hassassanız size öyle gelmiş olabilir bilemedim
Naneliseker01 Hailme_1999 bir şey olmaz ama tavuk yememeni öneriririm özellıkle market tavukları hep hormonlu..
Miralinda Hailme_1999 yedin mi ? Yine bilmiyorum ama Rabbimin izniyle olmaz bişey inşallah daha önce yaşamadım
LamiyaCetinkaya Hailme_1999 Benim de tavuk kokusuna hassaslığım yarandı hamilelikte, ama sen yine de tedbir amaçlı yeme belki ağırlaşmıştır
Hailme_1999 Naneliseker01 yani hep marketten alyez ama artık kasaptan alrz yada tavukcudan başıma ilk kez böyle bir şey glyo
34_21_23 Hailme_1999 tamam ozaman hormonlardan kaynaklıdır birşey olmaz Allah’ın izniyle içini ferah tut
Bittercikolata Ben hamile kalmadan önce tavuk çok yerdim çok da severim ama hamileyken fırında tavuk yaptım ve bozuk gibi koktu burnuma ve tarihi 1 hafta vardı bozulmamıştır güvenilir yerden almıştık. Eşime sordum sana kokuyor mu diye o da bana kokmuyor dedi ve afiyetle yedi ben ağzıma bile süremedim çok sevdiğim tavuğu. Hamilelikle alakalı bence
Hailme_1999 Bittercikolata açıkçası bende tavuklu pilavı çok severim ama yedikten sonrada pişman oldum yemeseydim die ama açıkmştmda diken üstünde yedim inş bieşy olmaz
Bittercikolata Hailme_1999 bişey olmaz. Kendinizi kötü hissederseniz doktora başvurun hemen. Çünkü tavuk zehirlenme yapar
Ozge20ulu Hailme_1999 canim zaten marketteki tavukları yeme , onlarda hormon olduğu için doktorlar tavsiye etmiyor, hindi yiyebilirsin ,hindiye hormon basilmiyor, bı doktoruna sor istersen
Hailme_1999 Ozge20ulu bak ben öyle hormonlu oldgunu blmyrmdm tavukların yemiş oldum Bi kere ama inş bieşy olmz
Ayseguldt Hailme_1999 bende 28 haftalığım bütün et türleri iğrenç geliyo valla kokmasa da bana kokuyo sanki
H-melek Hailme_1999 genelde tavukların son kullanma tarihleri en fazla 4-5 gün oluyor diye biliyorum Yani 2 gün kalması normal. Geçmesin yeter:)
Writebirds Hailme_1999 gıdacı bir arkadaşım vardı o bir ürünün son kullanma tarihinin bitmesine 1 hafta kala olan hiç bir ürünü kullanılmaması gerektiğini söylemişti, sen yemediysen bir sıkıntı olmaz inşallah yediysen de Allahın izniyle birşey olmaz inşallah korkma dikkat et kendine
Tugcekkkkk Hailme_1999 senin burnun hassas oldugu için öyle geliyordur canım. Bitiş tarihinde yesen dahi bir sey olmuyor. Protein açısından faydalı haftada 1 defa yemelisin