Busraa89 Kızlar İstanbul Bağcılar da gittiğiniz ve önerdiğiniz bir doktor var mı muayene ücretleri ne kadar tavsiyelerinizi paylaşırmışsınız
Hacer_Can Busraa89 esenler medipole gidiyorum şehruz soysal doktorum muayne ücreti 120 yarın da giidcem inş 🙏☺️
Asli10 Busraa89 yaman cerrahi merkezi Eray Balcan çok tatlı çok ilgili bir doktor siz soru sormaya bile gerek kalmıyo herşeyi anlatıyo ilk gebeliği de de ona gittim şimdide ona gidicem şiddetle tavsiyemdir 😁 pandemi hastanesi değil ayeıca
Asli10 Busraa89 hiç abartmadan söylüyorum sexeryan oldum zorunlu olarak gülmekten ağrı hissetmedim öyle eğlenceliydi naif kibar ve şakacı bir doktor gözün kapalı emanet et kendini 😁
Cennet40 Mardin’de kontrollerime devam ediyorum ancak doğumu İstanbul’da ailemin yanında yapmak istiyorum.Bağcılarda medicine hastanesini düşüyordum ancak gruplarda o hastane için birkaç yorum okudum kafam karıştı😔 Direk gidip görüp araştırmak lazım.
Busraa89 Cennet40 evet gerçekten iyi araştırmak lazım ben de burada forumlarda okudum o yüzden orayı direk eledim