Herkese merhaba güzel anneler ve anne adayları benim hikayem de sezaryan la sonuçlandı. Ben tüm kontrollerime Ankara şehir hastanesi ne gittim ve doğumum da orda gerçekleşti 25 Kasım da normal muayene için gittim ve nst de bebeğim kalp atışları düşük çıkmaya başladı bazende yükseliyordu duzensizdi yani 3 kere nst ye girdim doktor beğenmedi ve yatış verdi güvensiz nst olarak adlandiriyolarmis bu durumu. O gün yatisim yapıldı ve normal doğum odasına çıkardılar beni önlük giydim tekli odaydim zaten sürekli nst ye bağlı durdum saat başı alttan muayene edildim 1 gün boyunca böyle geçti ve acilmam sadece 2 cm olmuştu 26 Kasım 15:00 da doktor kontrole geldi ve bebeğin kalp atışları düşmeye başlamıştı bebek kanala bile girmemişti sitresten yukarı çıkmış dediler kanala girse bile çıkmaz dediler acil sezaryan a alındım herşey çok hızlı gelişti kendimi bı anda ameliyathanede buldum önce anestezi doktoru geldi belimden iğneyi vurdu herkes çok iyi ve neşeliydi güler yüzlü insanlardı iğne hiç acitmadi sakın korkmayın ayaklardan sıcaklık hissetmeye başladım yatırdılar beni sonda o an takıldı hiç hissetmedim örtüleri örttuler üstüme 5 dk da kızımın ağlama sesini duydum çok güzel bı andi tarifi yok gerçekten sonrasında migdem çok bulaniyo dedim geliştirmeleri hissediyodum sadece 15 dk da dikişler sürdü ayrı bı yere aldılar kızımla beni ağrım başlamıştı çok ağrıdı gerçekten ayrı odaya çıkınca iğne yaptılar geçti ağrı sonra ilk yürüme çok kolay hemen yürüdüm gazimda çıktı şükür 2 gün kaldık hastanede şimdi yanımda 20 günlük meleğim sormak istediğiniz olursa sorabilirsiniz cevaplarım herekese güzel doğumlar ❤️❤️❤️