26262626 Kızlar güvenilir bildiğiniz kullandığınız ateş ölçer var mi? Fiyatları yüksek yanlış bi şeye para vermek istemiyorum. Foto atan olursa veya yazan çok sevinirim🙏
paradiseeeeee 26262626 braun 3030 modeli 350.399 arası hastaneler de bunu kullanıyor ateş ölçeklerin en iyisi alından ölçeni asla tavsiye etmem ömürlük ürün
26262626 paradiseeeeee 300 çok pahalı bana göre canım. Alnından ölçenleri düşünüyorum açıkçası. Ne yönden tavsiye etmiyorsunuz
paradiseeeeee 26262626 dogru ölçmüyorlar onların ölçtürüyor hastanenin ki farklı o yüzden dedim o zaman koktuk altı ölceni al hem uygun hem iyi doktorlar zaten ya koltuk altından yada kulaktan alın derler her zaman bizim tavsiyemiz karar senin bacım
PIRIL 26262626 en ideal ölçüm yolu timpanim yani kulaktan. Alından ortam ısısından da etkilenebiliyor. Braun timpaniği 5 yıldır kullanıyorum, hastane ile karşılaştırdım doğru ölçüyor, öneririm
paradiseeeeee Cicilibicili çok güzel o tüm hastaneler de nerdeyse o var dogru ölçüyor çünkü güle güle kullanın
Cicilibicili paradiseeeeee çok teşekkür ederim. Baya bi araştırmıştım ben de. Siz de böyle diyince daha bi içime sindi ☺️