morusevenanne Kızlar kereviz yedim. Sonra aklıma geldi normalde huyum değil ama bi araştırim dedim erken doguma sebep olur filan diyo tek kereviz doğradım zaten yemeğe. hani çok değil ama bi tırstım. Bilgisi olan var mı? Bu arada 27 haftalığız.
Gizmolata morusevenanne bizim bu panik hallerimiz nolucak acaba sonunda hasta olup çıkıcaz 😂 kereviz yediğim bişey olmadığı için araştırma gereği duymadım ama yemeğe doğranan 1 kereviz bişey yapmaz bence strese sokmayın kendinizi. Ya biz herşeyi didikliyoruz hiç umursamayıp herşeyi yapanlara hayret ediyorum 😂
Tugbadogan morusevenanne ben sebze olduğu için araştırmadım portakallı kerevizi çok severim. Hamileliğimin başından beri 2 3 kez yedim şükür bir şey de olmadı
DaisyMom morusevenanne konuyla pek bilgim yok canim.Ama benim sorum var 🙈.Televizyonda felan da gordum portakalli kereviz felan.Bu zamana kadar hic tuketmedim tadi nasil acaba cok mu guzel 😋🙈tadi tam olarak neye benziyor 😂
morusevenanne Gizmolata yaa keşke rahat olabilsem dünyada hayalini kurdugum tek şey diyebilirim gamsız insanlara hayranım 😂
morusevenanne Tugbadogan ben de onu yaptım ilk denememdi 😀 siz soguk mu tüketiyorsunuz onu sonradan okudum tarifte ben sıcak yedim o da iyidi gerçi 🤔
morusevenanne DaisyMom kereviz bi tık koktu burnuma ama ben sevdim portakal güzelleştiriyor. Aslında kereviz katmadan patates havuç da olurmus. 😀 Soğuk tüketin denmesi sebebi kokmasın diye belki.
Mommy2b DaisyMom portakallı kereviz müthiş birşey hatta içine biraz da ceviz koyuyorlar 🤤🤤 tarifini tam bilmiyorum bilsem yapar yerdim size de verirdim 🤷🏻♀️ bilen yazsın canım çekti valla
DaisyMom Mommy2b ahh tesekkur ederim 🤗 zaten tek cesit ancak yapabiliyorum ayakta fazla kalmamam gerek.Yapipda yiyemezsem uzulurum😂 Vazgectim pazarda varsa anneme yaptiririm😂 denemedim demem 😋goruntusu guzel gozukuyor cunku🤤