Durucukkkk Merhaba kizlar. Yarın aşılamak olucak. Avakado çok faydaliymis duyduğuma göre. Ama yiyemiyorum migdem almıyor. Sabahtan beri yoğurtla denedim. Limonlu sarımsaklı denedim. Cevizli denedim. Bal döktüm. Ama olmuyor . Yiyemiyorum.
Astadavistabeybi Durucukkkk yoğurtla denerken içine sarımsak eklerseniz birazda salatalık küçük küçük doğrayıp meze gibi okur belki yiyebilirsiniz
tugbacim Durucukkkk ben ilk yemeye başladığım zamanlarda eşim sarımsak limon tuz yapıyordu çok ağır geliyordu meğer sarımsaktanmış. Ben şimdi sadece limon ve tuz atıp karıştırıyorum. Hafif ve güzel oluyor o şekilde deneyebilirsin canım.
afrasil Durucukkkk canim yenmeyecek bir tadı yok ama bilemedim kişisel demekki . Soslayıp beklet biraz yağ limon falan beklet dilimle öyle beklek püre kıvamında bende sevmiyorum
Durucukkkk tugbacim deniyorum deniyorum yiyemiyorum. Aslında tadı kötü değil. Çiğ kabak gibi. Ama.benim migdem kabul etmiyor. Geri çıkıyor herşey. Zorlamasammi
Durucukkkk afrasil tadı kötü değil evet. İlk başta daha olgunlaşmamış almıştım. O çok berbattı. Şimdi olgunlaşmış aldım. Tadında sorun yok. Ama benim miğde sorunlu sanırım. Damak tadima hial etmesini geçtim. Çok zorluyorum. Arkasına kostura.kodtura labobaya gidiyorum
afrasil Durucukkkk canım püre yapıyorsan yapma dilimle ve dilimli tariflere bak , yumurtayla çok yakışır , limon zeytinyağı falan sosla biraz soslu kalsın
hulya_1919 Bence istemiyorsan yeme kendini zorlama tutanların hepsi avokado yemiyordur eminim nasip canım
Durucukkkk hulya_1919 evet tamamen nasip aslında ama yinede faydası olur diye denemek istedim. Günde 2 tane yiyenler nasıl yiyor şaşırıyorum
afrasil Durucukkkk canim kavurma değil sahanda yumurta yap , 1 dilim ekmegin üzerine önce avakadoyu sonra yumurtayı koy ye :)
H-melek Durucukkkk tam olmamış halini dilimleyip yiyebilirsiniz. Ben bazen olmasını bekleyemeyip öyle de yerin hatta bana daha güzel geliyor
MerveAkty Durucukkkk avokado bide ben ananas yemiştim yumurtlama sonrası tutması için 🥰 günde 2 dilim😍 avokadoyu da limon tuz zeytinyağı ile meze yapıp yemiştim 😁 şifa olsun
Mores Durucukkkk Faydalı ama birşeylerle karıştırmadan yemek benim de damak tadıma uymadı. meze yapıp ekmeğime sürüp yiyebiliyorum. Size de tavsiye ederim. 1 avakado+limon+zeytinyağı+1diş sarımsak+biraz tuz ve isteye bağlı 3-5 dal maydanoz Bunların hepsini robottan çekiyorum bikaç gün yiyebiliyorum.