Gizemhk Arkadaslar normalde cok saglıklı beslenen ben hamıle kaldıktan sonra hic güzel beslenemiyorum canım ekmek tost peynir istiyor sebzeler balıklar yalan oldu boyle durum yasayan varmıı bebek beslenemez dıye de korkuyorum🥺
misraerol Gizemhk bende aynı sizin gibiyim hergün. Tost yiyesim geliyor patates kızartması makarna beyaz peynir cips falan
Fatos007 Gizemhk İlk zamanlarında öyle oluyo canım bulantı ve tiksinmelerin azaldıkça normale dönüyorsun yavaş yavaş.
istanbul3434 Gizemhk aynen oyleyim canim her gun salata yerdim mutlaka, hamilelikte marul gorunce bile midem kalkiyor. Canim deli gibi makarna tatli kola falan istiyor. Dengelemeye calisiyorum ama bazen kaciriyorum valla. Tiksinmeler ikinci trimesterde azaldi ama sagliksiz yiyeceklere duskunluk 30 haftadayim ve azalacagina hep artiyor
H-melek Gizemhk bence tost çok da sağlıksız sayılmaz neredeyse ilk 3 ayın 2 ayında her sabah tost yemiş olabilirim :) gün içinde başka hiç ekmek yemem zaten. Kaşar bebek için yararlı ve ben hiç kilo almadım her gün tost yediğim halde. Tosta yağ sürmedim hiç
Ebrulisss Canim inanki yumurta peynir yedigim zaman kusuyorum asiri tiksiniyorum yiyemiyorum malesef onun icindeki proteinleri baska seylerde degerlendiriyorum . Deniz urrunlerinden tiksiniyorum . Hic yemedim sabah sadece kasarli tost yiyorum bide deli gibi zeytin . 😔 14 haftadayiz hala bulantilar devaaam . Yardimcin olsun insalah
Gizemhk Ebrulisss ben aksamdan ılac ıctıgım ıcın sabah kahvaltım güzel ama sonrasında oglen aksam cok zorluyor 😿
Emire-09 İlk trimester da ben öyleydim patates püresi ,yoğurtlu makarna, çubuk kraker, ayran meyve olarakta erik, yeşil elma ile geçti😊Sonra düzeliyor ama inşallah sizin de öyle olur 😊
Bittercikolata Ben önceden de iştahsız biriydim şimdi iyice iştahsız biri oldum. Canım habire etmek arası domates zeytin peynir tarzı şeyler yemek istiyor bide abur cubur🤦🏻♀️ sağlıklı şeylerle uzaktan yakindan alakam yok. Zorlayınca da midem bulanıyor. Vicdan azabı çekiyorum ama yapacak biseyim yok 😟
ayshoo ilk zamanlar o kadar dikkat edip sağlıklı beslenmeye çalıştım ki son aylarda tiksindim sanırım ne yiyebiliyorsam onu tercih ediyorum🙈🙈😀
Magnolina Gizemhk kesinlikle ayni durumdayim hamile kalmadan her hafta et balık sebze düzenlendi yer vitaminlerimi alırdım şimdi yoğurt yemek bile işkence