ymc0355 Tgb21 bu zamana kadar hep kendim aldım çam sakızı ağdasıyla 25 hafta biticek benim de göbeğim büyüyor bir kere daha kendim aynayla alırım sonraları doğana kadar anneme aldırırım muhtemelen
Ohaezgi Tgb21 canım benimde 7. Ay bitcek bu hafta karnım çok yok bu zamana kadar sirle alıyodum ama son aylara doğru almayın diyolar doğumu başlatır falan diye, weetin permatiğini kullancam ilk defa üzülerek😔 tüy dökücüler de enfeksiyon yaratıyomuş 🤷🏻♀️
Hira_meyren Ohaezgi ben hep ağda kullandım hiçte erken doğum sebebi olmadı jilet te hemen çıkarıyor temiz olmak lazım devamlı diye düşünüyorum her an oluyor çünkü doğum
Hira_meyren Cemrenur ben denemedim hiç eşim denedi ben bir kere tüy dökücü kullanmıştım hamilelgim son ayıydı malum karnından görmüyorsun öle bir yandım ki tobe ettim birdaha böle şeyler kullanmam diye
Filizim Küçük ayna aldım hep onla aldım koyuyorum karşıma çok rahat görüyorum üçüncü gebeliğim tabi tecrübe oldu 😂
xserifebl Dr0607 gillette Venüs konfor glide var mor lavanta kokulu oluyor baya uzun götürüyor oda biraz tuzlu fiyatı ama ben çok memnunum. Tavsiye ederim.
Merimex Dr0607 kendim için soyliyim ister jilet ister ağda olsun zaten hızlı çıkıyordu oyuzden jilette de baya hızlı oluyor üç dört günde bir almak gerekiyo işte :) kişiye göre değişebilir tabi
Elifaysu Esin alabilir neden karsinki eşin deilmi yani herseyimizi bilmiormu🤷başkası gormektense yabancı o yapsın dahaiyi ve virüs var
Sevo03 Tgb21 ben ağdaya gidiyorum en temizi o jilet sakal gibi çıkarıyor tüy dökücüler de aynı jiletten farksız. Daha hassas oluyo bu dönem de ama dayanılmayacak bi acı değil.
Emineesen Tgb21 valla turuncu ılık agda aldım super kolay aldım ayna karsısında son bır ay kaldı artık doguma gıderkem yaparım
Busra0710 Ayssmom bu nasıl bi düşüncedir 😑 saygı duyuyorum tabi ki. Ama asla düşünemedim böyle bişey, bazı mahremler bazı özel şeyler vardır. Eşimizde olsa, bu işi ona nasıl yaptıralım,ne diceğimi bilemedim. Yatalak değiliz ki, Allah korusun
Mavimsiii Bende aynı dertten muzdaribim yanı daha hamılelıgımın üç ayı bıtıyo ama ilerde nasıl alıcam dıye düşünüyorum . Kendım eve lazer epilasyon almıştım onu yapıyodum ama hamıle kalınca bıraktım zararlı diye . Eşin alması da çok utandırıcı tabı mecbur kalınca olabılır sonuçta ona helal gormesı .ama hanımlar şunu soylıyım kuaföre ve lazer epilasyon yapan bayanlara göstermek malesef ki Haram . Önemli bir hastalık söz konusu degılse bayanda olsa göremezler o yüzden bu gunaha girmemek için mecbur kendımız bı yolunu bulmalıyız 🤷♀️
cerencann Bende 6 aylığım bu zamana kadar hep adayla aldım virüsten önce kuaföre gidiyordum ama malum virüs korkusundan gitmiyorum eşim de korkudan göndermez zaten o yüzden jilet aldım bundan sonra mecbur jiletle alıcam venüs aldım. Onun için de ayna aldım jiletle de olsa göbekten görünmüyor orası 😂
tgb94 Tgb21 doktor eldiveni 🤷🏼♀️ yıllardır bu şekilde kullanıyorum hem temiz hem de uzun süre çıkmıyor artık
Gizem_34 meryemisloading ne abarttın ya sanki acil doktorusun telaşa bak oturduğun yerden yazı okuyosun insanları terslemene gerek yok boş boş lütfen
Hira_meyren Ohaezgi herkeste aynı etkiyi yapmaz canim sen bilirsin tabiki düşünce senin ama ben hiç karsilasmadim ağda yüzünden erken doğum yapan birisi ile 3 çocuğum var buda 4.cu hepsi ağda hamileiklerde