Tgb21 Kızlar ben 6 aylık hamileyim bikinimi alamıyorum siz ne kullanıyorsunuz ? Ya da nasıl alıyorsunuz ?
Berna23 Tgb21 valla ben epilasyon aleti ile alıyorum dayanabiliyorsaniz gayet iyi görmeye de çok gerek kalmıyor aynayla halloluyor
meryemisloading Başlıklara acil olmayıp da acil yazmaktan vazgeçin. Ben de acil bişey var sandım da girdim. Tövbe tövbe !!!! @adm
Tgb21 meryemisloading ama Buda benim için acil birşey çünkü enfeksiyon hemen kapabiliyor bunun için de ayrı krem ve ilaç kullanıyorum
Busra0710 Ayssmom bu nasıl bi düşüncedir 😑 saygı duyuyorum tabi ki. Ama asla düşünemedim böyle bişey, bazı mahremler bazı özel şeyler vardır. Eşimizde olsa, bu işi ona nasıl yaptıralım,ne diceğimi bilemedim. Yatalak değiliz ki, Allah korusun
meryemisloading Tgb21 bunun aciliyeti yok. Hemen şuan saniyesinde mi olacak yani. Acil dediğin şey düşük olur doğum olur vb şeyler yani. Başlıkları düzgün yaZın ki acil olmayan şeylere girip bakmak zorunda kalmayalım biz de !
Gayeninannesiyesim meryemisloading Demek istediğini anladım hak da verdim aciliyeti olmayan bir durum ama söylemişsin söyleyeceğini daha ne uzatuyrsun karşındakini çocuk gbi azarliyotsun hepimiz hamileyiz boşver moral bozmaya değer mi
Gizem_34 meryemisloading ne abarttın ya sanki acil doktorusun telaşa bak oturduğun yerden yazı okuyosun insanları terslemene gerek yok boş boş lütfen
meryemisloading Bakanlar da zaten bilgisi varsa yazar yoksa yazmaz. Acil yazınca herkes cevap verecek diye bişey yok.
Dr0607 Merimex jilet olarak hangi marka kullanıyorsunuz malum kuaföre falan gidemiyoruz hastalıktan göbektende hiç bi yer gözükmüyor normal jiletler en fazla 1 hafta götürüyor daha uzun süre götürcek bi yöntem varmı acaba 😀
Hira_meyren Cemrenur kız o kullanılır mı yakar oo nasıl kullanıyorsun eşim. Bir kere istedi yapsın bütün göğsü yandı iyi cesaret
Mihree3 Tgb21 asla kullanma kana karışma gibi bı tehlikesi var bı yerde okudum bende onu kullanıyodum hamile kalınca bıraktım yani bebeğe zararı var.
[silindi] Tgb21 tuy domucu krem normalde de genital bolge kullanimina uygun degil sanki ya, icindeki uyarilarda oyle yaziyor diye hatirliyorum
B0220 Tgb21 normalde hep ağda ama pandemiden dolayı korkuyorum kuaföre gitmiyorum mecburen traşa başladım 😐