Ceylan123456 https://imgyukle.com/i/Y3Y1lx kızlar iyi akşamlar 5 gündür deniyorum hep böyle çıkıyor bu ay ilk defa ovülasyona başladım devam etmem mi gerekiyor bu negatif mi oluyor böyle oldukça da insan ister istemez üzülüyor bi yandan da pozitif olacakta ben anlamıcam diye korkuyorum yardımcı olabilirmisiniz
Mervekayaa Ceylan123456 her gün aynı saatte devam et canım ikiside aynı renk olması gerekiyor t çizgisi daha tam belli olmamış tam belli olduğu anda yumurtan olgunlaşmış oluyor o günleri değerlendir ve teste devam et t çizgisi gittikçe rengi silikleşmesi gerekiyor ki catladıgını anla . Yani şuan devam etmen gerekiyor
Sssevgiii Ceylan123456 T çizgisini daha koyu görene kadar devam etmeniz lazım herkesin ovülasyon günü farklı oluyor takip ettiğim bi sayfada arkadaş 250. günde yumurtlamayı gördü mesela devam edin bırakmayın.
Dadas Ceylan123456 moralinin bozulmasına gerek yok bu hamilelik testi değil sonuçta 😂 elbet o yumurta gelecek ! Biraz sabır yapmaya devam. Benimki çok geç oldu mesela😊
Neslibt72 Mutlaka devam edin çünkü devam etmeden asla anlaşılmıyor. Benimde çok silikleşmiştir bir gün heralde yumurtlamayacağım derken ertesi gün çok belirginleşmişti iki çizgide.
Ceylan123456 Smk tamam canım teşekkür ederim peki sizin başka yaptığınız yöntemler var mı ilişkiden sonra ayağı yukarı kaldırmak yada kalkmamak mı lazım
Ceylan123456 Dadas gelir inşallah evlat başka bişeymiş daha karnına düşmeden bile kalbine sevgisi düşüyormuş rabbim evlatla sınamasın hiçbirimizi
Ceylan123456 Smk tamam canım inş tez zamanda hepimiz hamile kalırız rabbim hayırlı sağlıklı bebekler nasip etsin ❤️