Ebruuka Kızlar 25 haftalık olduk bebeğimle ama tekme felan hissetmiyorum sadece karnımda hareket ettiğini hissediyorum ama derinden geliyor öyle tekme felan yemiyorum yani normal mi sizce
Arasarzu Ebruuka 35.haftama girmek üzereyim bebeğim öyle çok tekme atmıyor sakin bir bebek 😊 dönüyor kayıyor sadece
Ebruuka Arasarzu kuzum bende bi kaç kere sert şekilde vurdu mu naptı bilmiyorum anlık ağrı yaşadım ama doktor çok hareketli demişti tekme felan hissedemeyince korktum illaki ama sert şekilde vurmuştu o bi kac kere vurduğunda
Alinamoms Nida_Y hayır kiloya tamamen bağlamak yanlış. Bazı bebekler sakin oluyor. Yada iç karın geniş olabiliyor. Benim çevremde son haftasına kadar hissedemeyen insan çok.
ipekipek Benimde öyleydi hafif hareketler hissettim hep. 33 34den sonra ufak tekmeler hissetmeye başladım bende. Şimdi 36daym ama yine tekme değil gerilme hissediyorum sadece :) etrafta of nasil tekme atıyor diyenlere çok aldirmayn:)
Arasarzu Ebruuka Bebekler farklı oluyor canım çok hareketli bir bebekse 30 dan sonra sert tekmeler atmaya başlar 😊 benim biraz utangaç yüzünüde hiç göstermiyor aylardır sakin bir bebek o yüzden sert tekme hiç yemiyorum
Ebruuka Cigdemanne_01 benle aynı hafta olanlar vay tekme yiyorum sürekli felan diye anlatınca Sinirlerim bozuluyor 🙄
Nida_Y Ebruuka valla bilemedim ozaman ben ki balık etliyim 20. Haftadan sonra hiç durmadı hatta 23den sonra karnımda görünüyordu hareketleri doktor normal diyorsa normaldir ama sıkmayın canınınızı
ikizminikler Ebruuka doktorun ne dedi durum için aslında şimdiye kadar hissetmen gerekirdi ultrasonda sıkıntı yoksa bişey olmaz elbet hissedersin belki çok uysal bi bebektir hareketlerini anlayamıyorsundur
Ebruuka ikizminikler sormadım kuzum bugün ebe kalp atışı felan güzel dedi ama bi kaç kere vurduğunda sert vurdu hafif değildi nadir hissediyorum onuda ama hareket ettiğini biliyorum hissediyorum ondan yine sorun yok
2annekuzusu Ebruuka her hamilelikte ve kişiden kişiye değişen bi durum demek ki hissedememe ilk bebeğimde bende kaç kere gece acile gittiğim biliyorum bugün hiç hareket etmedi bi skntı mı var DİE smdiki bebeğimde maşallah öle hareketli ki İnan gece tekmenin acısına uykudan kalkıyorum
Alinamoms Ebruuka belki de hatta bie ablam vardı o kadar zayıf ki Allahım yanakları bile içe göçüktü 😂 o hamileliği boyunca hissetmedi ve çok üzülüyodu ama gerçekten o bebek koca kız oldu hala çok sakin mıymıy 😂😂
cgla29ony Ebruuka mrb cnm bende 25 haftaligim başka bir posta da yazmıştım. Dün doktor randevum vardı sordum aynısını doktorum bebeğin daha küçük ilerleyen haftalarda tekmesini felan iyice hissedersin dedi.. evet hissediyoruz lakin öyle büyük tekmeler bende hissetmedim henüz sabırsızlıkla bekliyorum ins o şiddetli tekmeleri 😇
Ebruuka cgla29ony belki bende hissediyorum ama anlamıyorum da olabilir hareketle tekmeyi ayırt edemiyorum belkide
Rmeysa_1661 Ebruuka ilk oğlumda çok tekme hissederdim ama bunda 32 haftalık olduk sadece dönmesini ve çook derinden bazen tekme hissediyorum bazı bebekler öyle demişti doktorum dönme de hareket sayılıyor dedi endişe etme 30 dan sonra belki başlar tekmeleri 🤗