Asoooo13 İğnenin kaçıncı gününden itibaren hamilelik belirtileriniz yardımcı olur musunuz başladı??? Gogusleirniz iğnenin kaçıncı gününde hassaslasti???
Mervekayaa Asoooo13 ben igne sonrası hamile kalanlardanım 12 gün sonra belli oluyor adetinizi beklemenizi öneririm 🙂
ayse1205 Asoooo13 benim iğnenin 10. Günü falan başladı 11. Gün test yaptım negatif 18. Gün oldu gögüslerim hala aşırı ağırıyo bel ağrım ve kasık ağrım var test yaptım gene negatif adette olmadım bekliyorum öyle
Asoooo13 Mervekayaa yani 7 8 o günlerde ekstra bi belirti oldu mu kaşık agrisi filsn göğüslere şişme gibi
Mervekayaa Asoooo13 göğüslerde şişkinlik agrı oldu ama adet belirtisi ile de karıştırılıyor bu durumlar . Senin yapmam gereken kafanı rahatlatıp unutman o gün geldiğinde test yapabilirsin çatlatma iğnesi sonrası tuttuğu. İçin geç döllenme oldu zaten .
ElifMnll Mervekayaa canım kaç gin sonra oldu ağrı ben çatlatma iğnesi oldum 3. Gün gögüs ağrım başladı normKde adete 1 hafta kala ağrırdı ondan önceki çatlatma iğnesindede adete 1 hafta kala başladı acaba bir umut varmı yoksa hormonlardamı sıkıntı var korkuyorm da ya 😔