Narcisso2021 Papatya-kalpli canim mende inceden tatliyi severdim simdi agzima bile getiremiyorum midem bulaniyor. Acaba cinsiyyeti ne biliyormusun?
Esra_Omer_21 midekoruyucu ben gurbetteyim ya tek yoldaşım eşim yapabildigim kadar naz yapıyorum valla sogolsun çekiyo😅😅😅
midekoruyucu Esra_Omer_21 ben de gurbette sayılırım silivriye geldim kimsem yok 😂 burda istanbula gidicem diyo herkes sanırım silivri kendi başına bi şehir 😂😂😂😂
istanbul3434 Oyagunaydin iste aradigim yorum😁 Oglak burcuyum normalde eksi severdim hamilelikte ise tam tersi feci sekilde tatliya dustum. Tutmadi bende de
Esra_Omer_21 midekoruyucu 🤣🤣Bende duymuştum bi kaç kere öyle tuhaf şeyleri var bazı insanların uzak kalinca heralde öyle deme geregi duyuyolar😂
midekoruyucu Esra_Omer_21 galiba öyle hayır işin garibi ben de öyle diyorum 😂 istanbuldaki arkadaşlarım benle dalga geçiyor
aslihangacal HappyMom bana pek doğru gelmedi baharatlı soğanlı salçalı yemekler demişler koç burcu için ama kesinlikle yiyemiyorum onları daha çok tatlı istiyor canım😂
m_srgn32 HappyMom tut valla😂😂 özellikle turşu ekşi de var tabi….baslarda ayvayı limon ve tuzlu yediğim zamanlar geldi aklıma şuan ise bi tursudur gidiyoruz bakalım 😂
Evrimo Tiklarken ne kadar sacma dedim ama benim ki tam tuttu. Gercekten peynir tabagi, kuru et istiyor canim. Sarap tabagi yani
Ozge1708 Cancana_ 5 aylık olduk biz ama daha kilo almadm. Bu aralar iştahım çok açıldı ne yesem sanki doymuyorum. Bundan sonra çok alacam galiba
KaderceEe HappyMom kesinlikle birebir aynı olurmu ya😂 okuyunca rahatladim vallahi . Aynı anda bı çikolatadan bı salatalık turşusundan yedim. Benimki birebir doğru çıktı . ( İkizler )