alimerve Kızlar doktorum yaptırmam gereken testleri istedi sağlık ocağında yaptırdım gözüme anormal gelen 0 10arasında olması gereken ANti hbs bende 194 pozitif çıktı hepatit b virüsüymüş galiba bilgisi olan var mı
aylul0 alimerve hepatit bağışıklığınız var demek bu pozitif olması gerek, aşısını olmuş da olabilirsiniz
Sevdae alimerve canım rahatsız ediyorum ama seninde anti rubella pozitif mi çıktı Bi posta gördüm de ne demek oluyor biliyormusun
Sevdae alimerve canım rahatsız ediyorum ama seninde anti rubella pozitif mi çıktı Bi posta gördüm de ne demek oluyor biliyormusun
alimerve Sevdae hepatit bağışıklığı var demekmiş zaten pozitif çıkması gerekiyormuş doktorum sonuçların güzel dedi
1anneadayii Sevdae Rubella kızamıkçık için yapılan test onu çocukken çoğumuz geçirdik ya da aşı olduk ya o yüzden o pozitif bende de ama benim Hbs negatif ben aşı da mı olmadım yani anlamadım inşallah büyük bi sıkıntı değildir negatif olması da..
1anneadayii alimerve Ben de yaptırdım da ilk testleri benim Hbs ag 0,315 negatif yazıyor da bu sıkıntı bi durumu mu simdi henüz doktorla konuşamadım da tedirgin oldum şimdi :(
Sevdae 1anneadayii inşallah bişey yoktur korkma canım randevum günü doktorumuza soralım lgm negatif benim de ama o da iyi diyorlar
1anneadayii Sevdae İnşallah canım hamileliği sağlıkla geçirip sağlıkla kucağımıza alırız inşallah bebeklerimizi :)