Bitter93 Gulefsan ne alaka canım 7 aylık hamileyim süpürge de yaptım dolaplarımı da sildim mecburen bir yerlere uzandım her işimi kendim yapıyorm öyle bişey olsa bütün hamileler sadece yatsın kalkmasın işe giden sabahtan akşama kadar ayakta duran bir sürü hamile var ekstrem bi durum vardır o başka o zaman da zaten doktor uyarır
Gulefsan Bitter93 en mantıklısı haftaya doktorla konuşmak riskim olabilir çünkü Bi düşük yaşadım önceden😔
Gulefsan Sevoo_-genc aynen benimde öyleydi ama hiç ummadığım anca çiçek açtı içim❤️ Hayırlı zamanda Allahım nasip etsin inşallah🙏🏻
Gulefsan Eerrennn_ aynen o da var ikinci bebeğine hamile anne ne yapsın ilk çocuğunu almasın mı kucağına yada ilgilenmesin mi. Kişiden kişiye göre değişiyor demekki yorumlardan onu anladım😇
Gulefsan Ftmm ilk hamileliğimde düşük yaşadım şimdi riskim varmı bilmiyorum haftaya gidicem doktora🙏🏻
esengl_ Gulefsan yapma canım o zaman yada çok eğilmeden yüzeysel yapcan ağır kaldırma her dönemde iyi değil zaten
yusufbebekk447 Ben ne zaman evi süpürsem kanımın alt bölgesinde ağrı oluyor ve karnım taş gibi oluyor sanki .10 dk süpürüp kapatıyorum oysaki
Dilek-Can Gulefsan hamileliğimin başından beri temizlik yapıyorum hiç birsey olmadı cok sukur 6.ayıma girdim halada yapıyorum cok fazla belinize yada karnınıza güç vermeyin hiç birsey olmaz
idiloska Gulefsan bana da uzanma yükseğe çıkma filan dediler de ben arada bikaç basamak merdivenle çıkıyorum, süpürge de yaptım, hatta yeni dikey süpürge aldım fır fır onunla süpürüp duruyorum.
Magnolina Gulefsan ev işi yaptığımda ağrım oluyor akşam onun için yapmıyorum forumda okuyorum masallah tüm.islerini yapan var doğru düzgün yemek temizlik dahi yapamadım eşim yaptı anneme gittim 2 ay idare ediyoruz çok şükür
Gulefsan Magnolina aynen yorumların yarısı ben işimi kendim yapıyorum yarısıda ben Yapmıyorum oldu. Demekki kişiden kişiye değişiyor bu durum