Bebek-geliyor Gulefsan her kişide aynı şey geçerli olmamakla birlikte elbette dikkat etmeniz gerekir ama doktorunuz bilir riskli olup olmadığınızı.
MeLy90 İlk gebe kaldığımda hiç haberim yoktu ve deli gibi spor yapıyordum , cam siliyordum ve deli gibi süpürge yapıyordum 😂 Hiç bir şey olmadı bana. 30. Haftaya geldim her gün yine süpürge açıyorum. Bu kadar kolay düşeceğini düşünmüyorum nedense.
Ates2020 MeLy90 valla Allah öyle bir yaratmışki insan oğlunu öyle kolay olsa neler yaşanıyor düşüyorsun hopluyorsun farklı durumlar geliyor insanın başına ama bişey olmuyor. Kolay olsa çatır çatır bebekler düşerdi bütün hamileler yatardı 9 ay boyunca sakınan göze çöp batar diyorum dikkat edeceksin ama çokta takıntı yapmayacaksın hiçbirşeyi
Gulefsan Erdem2121 aynen kısmeti varsa eğer Allah koruru sağlıkla kucağıma alırım🙏🏻 Daha önce bende düşük yaşayınca korku sardı içimi bide millet uyarınca iyice tedirgin oldum
zynpcknn Gulefsan ayn myle cnm o yüzdn şimdi evde doğru düzgün bişey yapmıyrm sadece dağılan yerleri topluyrm
Fatos007 Gulefsan Ben Hamileliğimi başından beri yapıyorum süpürgemi genel temizliğini bir sıkıntı olmadı.
Aselminaaa Gulefsan benimde yok cnm ailemde esimin aileside uzakta cokk uzakta gelemezler her istedikleri zaman bi esim bi ben bi oglum esim yardimci oluyordu evde olunca. Evde iken esin yardimci olur supurgeyi yapar evde yanlizken yine sen yapicaksin mecbur yavas yavas dinlene dinlene yaparsin
Gulefsan Aselminaaa aynen evdeyken yardımcı oluyor o yokkende ben artık ucunu çıkartıp yavaş yavaş yapıcam😇❤️
Ates2020 Gulefsan hahahahha ya inanma böyle şeylere emanet mi bebek orda süpürge yapma diyorlar size mantıklı geliyor mu gelse sormazdınız zaten. ben spor yapıyordum bırakmadım düşün büyük temizliğe kadar yaptım. Çok şükür bişey olmadı ha kanaman varsa düşük tehlikem varsa doktorunuz sizi uyarır zaten Normal yaşantınızda devam edin 👌👌
Gulefsan Ates2020 mantıklı pek gelmiyordu ama yorumları okuyunca süpürgeden biraz korktum😔 doktorla konusucam artık haftaya🙏🏻
Gulefsan Ates2020 evet o yüzden sakınmakta çok istemiyorum ama benim yüZümdende birşey olsun istemiyorum 😔
MeLy90 Ates2020 Riskli gebelik yoksa diğer türlüsü insanın kendine kötülük bence. Çünkü hareketsiz durarak doğumu da zorlaştırmış oluyorlar.
Aselminaaa Gulefsan ikincide bende almayi dusunuyorum 2 yasinda bi oglum var evde deliriyoruz iki cocuk olursa anca paklar beni😅😅