Ahsennurrrr Eylullllllllll21- erkek mi acaba bişi var ama kordon mu pipimi bilemedim bişi dedimi doktor
LamiyaCetinkaya Eylullllllllll21- Kordon da olabilir ama benim oğlumda da böyleydi baya büyük dedik hatta 😂
Eylullllllllll21- Ahsennurrrr ya bende pipiye benzettim 28 hafta kiz ddiler hep anlamadm ki eşim diyo pembeler elinde patlamasin
Eylullllllllll21- Gulsen4224 pipiye de çok benziyor ya Kız dediler şuana kadar bu resim de bende pipiye benzettim sanki
Gulsen4224 34_21_23 öyle mi cnm ne güzel maşallah rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin prensesi💕🌸çok sevindim 😍😘
Eylullllllllll21- Gulsen4224 bitane daha var ama o da kalp heralde onu da atayım:) hep görüyorum diyolar sizin tahminler tutuyor kiz diyorsanz kizdr 😊😊
Gulsen4224 Eylullllllllll21- sağolasın cnm tutmayanda oluyor elbet rabbim gönlüne göre versin inşallah 💕🤗
Eylullllllllll21- Tahaninannesii detaylıda radyoloji doktoru yapmıştı 24 haftada kiz dediler iki doktor bakmıştı şuan böyle resim verince erkek mi acaba dedm cok benzettm ben