Anneeeolmak Hanımlar ben altı haftalık hamileyim bugün doktora gittik kalp atışı derinden geliyor dedi başına gelen oldu mu korkuyorum
Derin3939 Anneeeolmak Daha erken olduğu için öyle demiştir benimde 6 haftalıkken duyulmustu ama böyle gümbür gümbür değil derinden geliyordu ses ilerleyen haftalarda daha iyi bi şekilde duyulabilir bence😊
babyberry Anneeeolmak evet canım bana da 6+2 de çok çok derinden az alıyorum şu an kalbi atıyor diyemem dedi. Ben lekelenmem olduğu için acilen gitmiştim esas randevum 7+4 o zaman duyarız dedi korkmayın
_hira_ Anneeeolmak karından ultrason ile 9 haftaya kadar duyulur kalp atışı hiç merak etmeyin 😊🙏🏻 Vajinal ultrason ile daha erken duyuluyor . Biz 7 hastalıkken karından ultrason ile duymuştuk kalp atışını
Anneeeolmak Derin3939 ama nasıl tereddut ediyorum haftaya salı tekrar gel dedi kalp atışı için inşallah bende sizin gibi duyarım 🌼
Anneeeolmak babyberry çok teşekkür ederim canım inşallah dediğiniz gibi olur bebislerimizi sağlıkla kucağımıza alırız 🌼
Anneeeolmak _hira_ ohhh çok şükür çok teşekkür ederim ne kadar merak ve tereddüt ediyordum inşallah öyle olur bizde haftaya gidicez gittiğimizde duyarız