Deletedmom59 hamilelikten önce 65 kiloydum kilo verip hamile kalayim dedim hedefim 55 ti. Bende evde kendi kendime ne yapabilirim diye düşündüm. Aşiri sağlıklı ve az yemeye basladim porsiyonlarimi küçülttüm. Mesela aksam iki kase corba içiyorsam bir kepçeye indirdim. Tatli hiç yemedim tuzu azalttim bol su içmeye başladim. İlk günler geceleri çok acıktım ama pes etmedim aksam 6-7 den sonra hiç bisey yemedim sadece su veya süt içtim. Bir iki kilo verince dedim bunu desteklemem lazim. Kadın egzersizleri diye bir uygulama var onu indirdim ve onun programina günü gününe uyup fitness yapmaya başladim. Kilo verimim dahada hizlandi ve fitnessle beraber vücudumda şekillendi. Popom kalktı bacaklarim kalındı inceldi sırtım filan dümdüz oldu dik durmaya basladim ve göbeğim hiç kalmadi az daha kas çıkacaktı karnimda. Sonra biz korunmayi biraktik iki yil korunduk hemen olmaz diye düşündük. Daha bir iki kilo vericektim hamile kalana kadar ama hemen hamile kaldım. 57 kiloydum o zaman diyeti ve sporu haliyle biraktim. Şimdi 35+5 haftalik hamileyim 4 hafta kaldı doğumuma. Yine 65 kiloyum doğumdan sonra zaten çoğu gider kalaninida emzirirkene hallederim😊