Silakymz 4 +6 haftalik gebeyim ama gece cok idrara çıkıyorum sabah uykumu almamis oluyorum kalkmakta zorlanıyorum. Sizlerde bu sorunu yaşıyor musunuz?
Srhtzlyh Silakymz 35+5 olduk bebeğin her kıpırdanışında sanki altima kaçırıvwrecek gibi oluyorum koşuyorum lavaboya. Eşim orada kal artik sen boşuna gelip gidip yorulma diyor😅
nisanurcanevi Silakymz evet en basindan beri bendede var o sorun. Suan 37+4 teyim… Ve işin kotu kismi 32 den sonra basliyor emin olun 🙈 idrar kaçirmaa 😓 azcik azcik kaciyir anlamiyorsunuz bile. Cogu gebede oluyor bu durum. Bir doguralimda saglicakla insallah hepsi gececek 👶🏻🤰
Purpura26 Silakymz Beeen ✋ o haftalarda daha çoktu şuan biraz azaldı. 8. Haftadayım. Ya da bilemiyorum sıvı tüketmeyi de azaltmış olabilirim
Bsrbnzr 14teyim hamilelik başladığımdan beri yıldım tuvalete gitmekten. Sonunda altıma bez baglicam 😂
Umayasli Silakymz sizin çok erken başlamış sanırım bende 35+5 haftalığım daha yeni sıklaştı benimde çok da su içerim
nisanurcanevi aybkkra ben gelmeden gidiyorum desem yalan olmaz bir bakiyirum yinede damla damla gelmis 😓
Deneyces26 Silakymz geçen eşime kızdım neden odaya bir tane ebeveyn banyosu yaptırmadıgın için gitmekten sıkıldım 9 haftalıgız
Mervesns Silakymz rahim büyüdüğü için idrar torbana baskı yapıyor o yüzden sık sık çıkman çok normal ilerleyen zamanlarda azalacaktır bende aynı şeyi yaşadım çok zor😂 uykunu alamayışın gece tuvalete gitmenden dolayı değil kan değerlerin hormonların inanılmaz derecede bir artışta olduğu için sürekli halsiz yorgun hissetme de çok normal o da zamanla geçecek ben 8. Haftaya kadar gözümü açamıyordum
Kuyumcu Silakymz ben canm ogrenmeden once basladı 6+3 gece 2 ye dustu her gece en az 5 kerr oyle sıkısık kalkıyorfumkı cok fazlada su tuketmemem ragmen güZel şeyler bunlar rabbim kucagımıza almayı nasıp etsın
esinece Silakymz ilk üç ay ve son üç ay idrara sık çıkılıyor , özellikle geceleri deli eder , şu an benim son günlerim ,gündüz bile 5 dk.ya bı tuvaletin geliyor ,ya da eğilip yerden bişey aldigimda direk tuvalet hissi geliyor 😲
Dilaraa06 Silakymz 19 haftaligim bende aynıyım valla 15 dk da bir wc eşim artık yatağını oraya kuracam diyo 🤣🤣